2019.02.26 11:10 harnas1207 Olvasottság: 385x
2

Skandináv rapszódia

A Mafab jóvoltából premier előtt nézhettük meg ezt a skandináv őrületet és be kell valljam kellemesen csalódtam! (Ezúton is köszönöm a nyereményt!) Már a vetítés is élmény volt közel 100 rock szerkós nézővel egyetembe ültünk be, miközben bömbölt a metál zene.

A Heavy túra egy nem hétköznapi vígjáték. Ezt értem arra, hogy vicces, ami már önmagában nagy szó sajnos, és értem arra is, hogy a története nagyon egyedi. Vártam a szokásos sablon sztorit pár közbeékelt undorító vagy szexista viccel, de ezek elmaradtak. Minőségi és néha fárasztó poénok váltották egymást. A banda egyenként is lökött tagjai önmagukban is képesek voltak mosolyt csalni az arcunkra, hát még a bénázásaik! A karakterek egy két mellékszereplőtől eltekintve nem voltak erőltetettek, az események többsége pedig meglepően kiszámíthatatlan volt. Egyszerre lehetett élvezni történetet és a komikus helyzeteket is. Mindez manapság nagyon ritka és az ember nem egy európai mozitól várná elsősorban.

Skandináv rapszódia

A kételkedőknek mondom, nem kell metál rajongónak lenni ehhez a filmhez, mivel ebbe a kultúrába csak felszínesen ugrik bele a mozi.

A másik nagyon meglepő tény az volt, hogy egész idő alatt olyan érzésem volt, mintha magyar vígjátékot néznék. A falusi környezet bemutatása és a szereplők arca mind-mind olyan magyaros volt, azt leszámítva, hogy ez egy jó film volt. Nagyon elgondolkodtatott, hogy ők miért tudnak vicces filmet csinálni, mi meg miért nem?

Egyszóval aki egy fergeteges zúzós és nagyon morbid élménnyel akar gazdagabb lenni, az feltétlen nézze meg ezt a filmet!

78 Heavy túra  (2018)

vígjáték | zenés

A falu lúzere, Turo (25) életének egyetlen öröme az általa vezetett helyi metal zenekar, az Impaled Rektum (Felnyársalt Segg). 12 éve játszanak együtt haverjaival anélkül, hogy... több»

2