71% 42 szavazat
Senkik földje

Senkik földje

No Man's Land
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy család gyászolja az öngyilkos merényletben elhunyt lányukat. A bátyja azonban azt gyanítja, hogy a lány még mindig életben van, ezért elindul, hogy felkutassa őt a Közel-Keleten. A rejtély megoldásában segítségére lesz egy kurd női egység is, akikkel behatol az ISIS által uralt… Több


Rendező: Oded Ruskin
Ország: Franciaország, Izrael, Belgium
Premier: 2020.09.18. | HBO Max (2020.11.13.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2020.12.23 Robinson76

legújabb vélemény

Irány a Közel-Kelet!

Főhősünk egy felvételen felismerni véli halottnak hitt lánytestvérét, és nem hagyja nyugodni a gondolat, így nyomozni kezd, a szálak pedig a Közel-Keletre vezetnek. Vannak itt érdekes karakterek, az egyik ilyen az Iszlám Állam egyik nagy reménységű katonája, aki mégsem az, mint akinek kiadja magát. Találkozunk kurd ellenállók egyik csoportjával, ami csupa nőkből áll, akik fegyverrel harcolnak az elnyomás ellen. A széria nagy értéke, hogy rendkívül valósághű, miközben a csoport mindennapjait, a harcokat és tragédiákat testközelből láthatjuk, pontosan emberközelsége, realitásérzéke az, ami sokat tesz hozzá a sorozathoz. Továbbá okos a történetfűzése is, ami szintén nem válik hátrányává. Aki szereti a reálisan ábrázolt, háború-kém-dráma sorozatokat, az nem fog benne csalódni.

0
 
2020.11.15 Petike98

Wow, egy elég komoly francia sorozat a közel-keleti konfliktusokról, ami azért pl számomra eléggé tudta árnyalni a képet.

0
 
2020.10.09 Keiichi Tsuchiya

Nagyon örülök, hogy egyre több hasonló témát feldolgozó film jut el hozzánk, mert az átlag vajmi keveset tud ezekről a dolgokról, és rengeteg az elmeséletlen történet.

0
 
2020.10.17 Zsolt

Anélkül, hogy elspoilereznék bármit is - nézzétek meg és nem fogtok benne csalódni, ha szeretitek komoly konfliktusokkal tűzdelt háborús drámákat. Szerintem simán érdemes megnézni.

0