Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Senkik földje (2020)

No Man's Land
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0
Irány a Közel-Kelet!

Főhősünk egy felvételen felismerni véli halottnak hitt lánytestvérét, és nem hagyja nyugodni a gondolat, így nyomozni kezd, a szálak pedig a Közel-Keletre vezetnek. Vannak itt érdekes karakterek, az egyik ilyen az Iszlám Állam egyik nagy reménységű katonája, aki mégsem az, mint akinek kiadja magát. Találkozunk kurd ellenállók egyik csoportjával, ami csupa nőkből áll, akik fegyverrel harcolnak az elnyomás ellen. A széria nagy értéke, hogy rendkívül valósághű, miközben a csoport mindennapjait, a harcokat és tragédiákat testközelből láthatjuk, pontosan emberközelsége, realitásérzéke az, ami sokat tesz hozzá a sorozathoz. Továbbá okos a történetfűzése is, ami szintén nem válik hátrányává. Aki szereti a reálisan ábrázolt, háború-kém-dráma sorozatokat, az nem fog benne csalódni.

 
Petike98   2020. 11. 15.

0

Wow, egy elég komoly francia sorozat a közel-keleti konfliktusokról, ami azért pl számomra eléggé tudta árnyalni a képet.

 
Keiichi Tsuchiya   2020. 10. 09.

0

Nagyon örülök, hogy egyre több hasonló témát feldolgozó film jut el hozzánk, mert az átlag vajmi keveset tud ezekről a dolgokról, és rengeteg az elmeséletlen történet.

 
Zsolt   2020. 10. 17.

0

Anélkül, hogy elspoilereznék bármit is - nézzétek meg és nem fogtok benne csalódni, ha szeretitek komoly konfliktusokkal tűzdelt háborús drámákat. Szerintem simán érdemes megnézni.