80% 65 szavazat
A tengeralattjáró

A tengeralattjáró

Das Boot
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
32
Szereplők (32)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A sorozat cselekménye egy tapasztalatlan legénységet követ figyelemmel egy tengeralattjáró fedélzetén, amint egy titkos küldetést hajtanak végre. Mindeközben egy német nő történetét is figyelemmel kísérhetjük, akinek választania kell hazája és a francia ellenállás… Több


Ország: Németország, Csehország
Premier: 2018.11.06. | SkyShowtime (2023.02.14.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2018) - 8 epizód
2. évad (2020) - 8 epizód
3. évad (2022) - 10 epizód

Hol nézheted

 
2022.11.28 zoltyah

legújabb vélemény

Valóban jó sorozat...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valóban jó sorozat. Több szálon fut a történet, és pont emiatt érdekes sztori bontakozott ki a képkockákban. A legfőbb ok, amiért tetszett, és amiért végignéztem három évadot, az az, hogy emberi oldalról mutatták be a történetet, illetve a háborút, és annak következményeit. Remélem lesz még folytatása.

0
 
2021.05.02 Robinson76

A nagy előd farvizén evezve

A sorozat nem a nagy sikerű film újrafeldolgozásával próbálkozott, hanem inkább egy folytatással, mivel semmilyen szempontból nem viszi tovább az eredeti film cselekményét. Egy teljesen új sztorit mesél el, és bár ennek is egy tengeralattjáró, valamint annak legénysége van a középpontjában, a cselekmény azonban minimum kettő, a későbbiekben több szálon is fut majd, megteremtve a lehetőségét egy szerteágazóbb háborús drámának. Itt nemcsak a jobbára zöldfülű legénységet magába zsúfoló tengeralattjáró lesz a cselekmény egyetlen katalizátora, hanem ki lett bővítve egy a francia kikötővárosban játszódó, ellenállásos szállal. A nemzetközi szereplőgárda rendben van, a tengeri harci jelenetek erősek, és egy feszes, kemény thrillert láthatunk viszont a képernyőn, amely – bár a kezdés is erősnek mondható – különösen az évad második felére talál magára. Ezért egy jó értékelésre mindenképp számíthat tőlem.

1