Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
93%

Könnyek völgye (2020)

Sh'at Neila
Filmadatlap
 
36
Szereplők
3
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
bonanno1222   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

0

Borzongató, izgalmas és kegyetlen egy sorozat, igazi háborús alkotás.

 
mikike0729   2020. 10. 25.

0

Nagyon precíz és részletes sorozat, és ha hinni lehet a cikkeknek, akkor elég komolyan vették azt is, hogy a lehető legpontosabban ábrázolják a valóságot. Nekem úgy tűnik, hogy sikerült.


 
LACCCCCCCI   2020. 06. 03.

0

Remek történet, remek rendezés, remek színészek - nagyon ügyelhettek arra, hogy ezt a történelmi eseményt így feldolgozzák. Sokat lehet belőle tanulni.

Galéria (35)

Videók (2)

 
A 20. század arab-izraeli konfliktusai elrettentő példái a vallási és etnikai okokból kirobbant háborúknak. Persze minden háború eleve értelmetlen és emberellenes – szerencsére a Könnyek völgye című sorozat alkotói is ezt hangsúlyozzák, bár olykor az elfogultság csapdájába esnek. több»
 
Viszonylag ritkán kap nagy visszhangot a téma, pedig mindannyian találkoztunk már vele valamilyen formában. Mindenkinek van róla véleménye, de nem sokan rendelkeznek széles és kielégítő háttértudással róla: ez az arab-izraeli konfliktus, amely a folyamatos harci összecsapások, politikai ellentétek és vallási különbözőségek mellett számtalan konteó melegágya is. A filmesek számára pedig egy olyan aranybánya, amit épp ideje volt elkezdeni kiaknázni. Erre remek példa a Könnyek völgye c. sorozat. több»