Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Fordulat: Washington kémei (2014-2017)

TURN
Filmadatlap
 
65
Szereplők
2
Vélemények
27
Képek
Videók
 
Gino   2018. 08. 09.

legújabb vélemény

0

Szerintem ez egy jó sorozat. Kicsit politikai,kicsit háborús, tetszenek a szereplők, a történet és alaposan, pontosan igyekszik elmagyarázni az akkori eseményeket.

 
Durran   2016. 05. 10.

0

Kicsit távol áll tőlem az amerikai történelem, nem érzem magaménak és hiába nézek ehhez kapcsolódó sorozatot vagy filmeket, nem tudom teljesen megérteni és élvezni. Így voltam ezzel a sorozattal is. Érdekes, izgalmas, jók a lemezek és a helyszínválasztás is megfelelő volt, de ennyi.


Galéria (27)

Jamie Bell
Jamie Bell
Jamie Bell
Jamie Bell
 

John Simcoe egy igazi túlélő volt, az egyik legkedveltebb kanadai arc, akit gyakran emlegetnek fel karitatív akciók során. Ő volt az a férfi, aki lerakta annak a településnek az alapjait, melyből a későbbiekben az ország fővárosa, Toronto nőtte ki magát.

(erare)
 

Benedict Arnold annak ellenére, hogy egy alkoholista apa gyermekeként nagy szegénységben nőtt föl, felnőttként sikeres üzletember lett - gyógyszertárat nyitott. A háborút úgy sikerült túlélnie, hogy mindig a nyerésre álló oldalt választotta.

(erare)
 

Robert Rogers számos háborús szabály szerzőjeként vált híressé, melyek a '28 Rules of Ranging' néven még napjainkban is használatosak az amerikai hadseregnél.

(erare)
 

A sorozattal ellentétben a valóságban Robert Rogers nem volt skót származású. Az igaz, hogy a brit csapatok élén állt, de attól még Massachusetts-ben született.

(erare)
 

A film forgatókönyve Alexander Rose Washington's Spies című könyve alapján készült.

(erare)
 

Abraham Woodhull nem vette feleségül kedvesét, Mary Smith-t egészen 1781-ig.

(erare)