Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Fordulat: Washington kémei (2014-2017)

TURN
Filmadatlap
 
65
Szereplők
2
Vélemények
27
Képek
Videók

Galéria (27)

Jamie Bell
Jamie Bell
Jamie Bell
Jamie Bell
 
Gino   2018. 08. 09.

legújabb vélemény

0

Szerintem ez egy jó sorozat. Kicsit politikai,kicsit háborús, tetszenek a szereplők, a történet és alaposan, pontosan igyekszik elmagyarázni az akkori eseményeket.

 
Durran   2016. 05. 10.

0

Kicsit távol áll tőlem az amerikai történelem, nem érzem magaménak és hiába nézek ehhez kapcsolódó sorozatot vagy filmeket, nem tudom teljesen megérteni és élvezni. Így voltam ezzel a sorozattal is. Érdekes, izgalmas, jók a lemezek és a helyszínválasztás is megfelelő volt, de ennyi.

 

John Simcoe egy igazi túlélő volt, az egyik legkedveltebb kanadai arc, akit gyakran emlegetnek fel karitatív akciók során. Ő volt az a férfi, aki lerakta annak a településnek az alapjait, melyből a későbbiekben az ország fővárosa, Toronto nőtte ki magát.

(erare)
 

Benedict Arnold annak ellenére, hogy egy alkoholista apa gyermekeként nagy szegénységben nőtt föl, felnőttként sikeres üzletember lett - gyógyszertárat nyitott. A háborút úgy sikerült túlélnie, hogy mindig a nyerésre álló oldalt választotta.

(erare)
 

Robert Rogers számos háborús szabály szerzőjeként vált híressé, melyek a '28 Rules of Ranging' néven még napjainkban is használatosak az amerikai hadseregnél.

(erare)
 

A sorozattal ellentétben a valóságban Robert Rogers nem volt skót származású. Az igaz, hogy a brit csapatok élén állt, de attól még Massachusetts-ben született.

(erare)
 

A film forgatókönyve Alexander Rose Washington's Spies című könyve alapján készült.

(erare)