Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A fehér királyné (2013)

The White Queen
Filmadatlap
 
37
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Max Irons
Max Irons
Rebecca Ferguson
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Rebecca Ferguson
Max Irons
Max Irons
James Frain
Aneurin Barnard
Max Irons
David Oakes
Max Irons

Videók (2)

 
Huntermark13   2020. 08. 14.

legújabb vélemény

1

Rendkívül igényesnek és korhűnek tartom ezt a sorozatot. A lényegi rész úgy érzem hiteles. A fantázia szülte elemek is érdekesek, nem nevezném történelemhamisításnak. Unalmas üresjárat nélkül,elejétől a végéig mozgalmas.

 
Sniper   2015. 03. 14.

0

Egy kis politika, egy kis feszültség és egy csipetnyi romantika. Az én ízlésemhez mérten talán egy kicsit több is a kelleténél. Elvileg érdekes, akkor is, ha az unalmas részekből azért akad jócskán.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Történelmi sorozatot kapunk, ami rengeteg izgalmat és rejtélyt tartalmaz. Nem volt agyon húzva a sztori és érdekesnek is találtam, a romantikus szál is tetszett.

 
Az amatőr   2018. 06. 11.

0

Egy újabb jól kivitelezett kosztümös BBC minisorozat, ami magával ragadott. A regényt ugyan nem olvastam, de a Fehér királyné nagyon tetszett. A történelmi vonatkozások is nagyrészt hitelesek voltak. A néha kicsit túlzottan eluralkodó intrikák korhűe... több»

 
varjú   2015. 05. 10.

0

Nagyvonalúan megtervezett összefoglaló az angol történelemből, impozáns kivitelezéssel, nagyszerű színészekkel. Az első részben kissé átláthatatlan a cselekmény és zavarosak a figurák.

 
Elisabeth Gombkoto   2019. 01. 30.

0
Korhü

Szerintem egy jól megirt nagyrész korhü sorozat. Minden percét élveztem

 

A sorozat folytatása teljesen hasonló kinézetű karakterekkel az amerikai A fehér hercegnő című minisorozat aminek cselekménye pont ott kezdődik,ahol ez befejeződött.

(Az amatőr)
 

Tom Cruise azután választotta Rebecca Fergusont mellékszereplőnek a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) című filmhez, hogy látta a színésznőt ebben a minisorozatban.

(rbernadett)
 

A sorozat alapjául Philippa Gregory regényei szolgáltak.

(rbernadett)