Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
37
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Huntermark13   2020. 08. 14.

legújabb vélemény

Rendkívül igényesnek és korhűnek tartom ezt a sorozatot. A lényegi rész úgy érzem hiteles. A fantázia szülte elemek is érdekesek, nem nevezném történelemhamisításnak. Unalmas üresjárat nélkül,elejétől a végéig mozgalmas.

 
indingo   2017. 04. 15.

Történelmi sorozatot kapunk, ami rengeteg izgalmat és rejtélyt tartalmaz. Nem volt agyon húzva a sztori és érdekesnek is találtam, a romantikus szál is tetszett.


 
Az amatőr   2018. 06. 11.

Egy újabb jól kivitelezett kosztümös BBC minisorozat, ami magával ragadott. A regényt ugyan nem olvastam, de a Fehér királyné nagyon tetszett. A történelmi vonatkozások is nagyrészt hitelesek voltak. A néha kicsit túlzottan eluralkodó intrikák korhűe... több»

 
Elisabeth Gombkoto   2019. 01. 30.

Korhü

Szerintem egy jól megirt nagyrész korhü sorozat. Minden percét élveztem

 
varjú   2015. 05. 10.

Nagyvonalúan megtervezett összefoglaló az angol történelemből, impozáns kivitelezéssel, nagyszerű színészekkel. Az első részben kissé átláthatatlan a cselekmény és zavarosak a figurák.

 
Sniper   2015. 03. 14.

Egy kis politika, egy kis feszültség és egy csipetnyi romantika. Az én ízlésemhez mérten talán egy kicsit több is a kelleténél. Elvileg érdekes, akkor is, ha az unalmas részekből azért akad jócskán.

Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Max Irons
Max Irons
Rebecca Ferguson
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Rebecca Ferguson
Max Irons
Max Irons
James Frain
Aneurin Barnard
Max Irons
David Oakes
Max Irons
 

A sorozat folytatása teljesen hasonló kinézetű karakterekkel az amerikai A fehér hercegnő című minisorozat aminek cselekménye pont ott kezdődik,ahol ez befejeződött.

(Az amatőr)
 

Tom Cruise azután választotta Rebecca Fergusont mellékszereplőnek a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) című filmhez, hogy látta a színésznőt ebben a minisorozatban.

(rbernadett)
 

A sorozat alapjául Philippa Gregory regényei szolgáltak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.