A fehér királyné (2013)

Rebecca Ferguson
James Frain
David Oakes
Max Irons

Huntermark13   2020. 08. 14.

Rendkívül igényesnek és korhűnek tartom ezt a sorozatot. A lényegi rész úgy érzem hiteles. A fantázia szülte elemek is érdekesek, nem nevezném történelemhamisításnak. Unalmas üresjárat nélkül,elejétől a végéig mozgalmas.

Sniper   2015. 03. 14.

Egy kis politika, egy kis feszültség és egy csipetnyi romantika. Az én ízlésemhez mérten talán egy kicsit több is a kelleténél. Elvileg érdekes, akkor is, ha az unalmas részekből azért akad jócskán.

indingo   2017. 04. 15.

Történelmi sorozatot kapunk, ami rengeteg izgalmat és rejtélyt tartalmaz. Nem volt agyon húzva a sztori és érdekesnek is találtam, a romantikus szál is tetszett.

Az amatőr   2018. 06. 11.

Egy újabb jól kivitelezett kosztümös BBC minisorozat, ami magával ragadott. A regényt ugyan nem olvastam, de a Fehér királyné nagyon tetszett. A történelmi vonatkozások is nagyrészt hitelesek voltak. A néha kicsit túlzottan eluralkodó intrikák korhűe... több»

varjú   2015. 05. 10.

Nagyvonalúan megtervezett összefoglaló az angol történelemből, impozáns kivitelezéssel, nagyszerű színészekkel. Az első részben kissé átláthatatlan a cselekmény és zavarosak a figurák.

Elisabeth Gombkoto   2019. 01. 30.

Korhü

Szerintem egy jól megirt nagyrész korhü sorozat. Minden percét élveztem

A sorozat folytatása teljesen hasonló kinézetű karakterekkel az amerikai A fehér hercegnő című minisorozat aminek cselekménye pont ott kezdődik,ahol ez befejeződött.

(Az amatőr)

Tom Cruise azután választotta Rebecca Fergusont mellékszereplőnek a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) című filmhez, hogy látta a színésznőt ebben a minisorozatban.

(rbernadett)

A sorozat alapjául Philippa Gregory regényei szolgáltak.

(rbernadett)