Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
37
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

Történelmi sorozatot kapunk, ami rengeteg izgalmat és rejtélyt tartalmaz. Nem volt agyon húzva a sztori és érdekesnek is találtam, a romantikus szál is tetszett.

 
Az amatőr   2018. 06. 11.

Egy újabb jól kivitelezett kosztümös BBC minisorozat, ami magával ragadott. A regényt ugyan nem olvastam, de a Fehér királyné nagyon tetszett. A történelmi vonatkozások is nagyrészt hitelesek voltak. A néha kicsit túlzottan eluralkodó intrikák korhűen mutatják be három nő fondorlatos szervezkedését a pozíciójuk megtartása, avagy magasabbra cserélése érdekében. Kedvencem Margaret Beaufort, aki elszántan küzd a fia trónra kerüléséért, eközben mindenki kicsit hülyének nézi, hisz ugyan már mennyi esélye van annak, hogy egy York helyett egy Tudor kerüljön a trónra. Persze mi már tudjuk, hogy a tudorok következnek úgyis a sorban. Mindenki minden praktikáját beveti céljai elérésének érdekében a boszorkánykodástól az imákig. S mindezt gyönyörű kosztümökben angyal arccal. A sorozat nézése közben hamar rájövünk, hogy végeredményben egyik fél sem jobb a másiknál, s a nép szempontjából tökmindegy ki kerül hatalomra végül. A sztori üdvöskéje persze Elizabeth Woodville, akinek szerencséje volt és talán legtovább sikerült megtartania a hatalmát.Neki is nagyon szurkolunk,bár ő sem egy szent. Mindent összevetve nagyon élveztem ezt a történetet. Kár, hogy csak ilyen kevés részt forgattak belőle, de hát elfogyott a téma.


 
Elisabeth Gombkoto   2019. 01. 30.
Korhü

Szerintem egy jól megirt nagyrész korhü sorozat. Minden percét élveztem

 
varjú   2015. 05. 10.

Nagyvonalúan megtervezett összefoglaló az angol történelemből, impozáns kivitelezéssel, nagyszerű színészekkel. Az első részben kissé átláthatatlan a cselekmény és zavarosak a figurák.

 
Sniper   2015. 03. 14.

Egy kis politika, egy kis feszültség és egy csipetnyi romantika. Az én ízlésemhez mérten talán egy kicsit több is a kelleténél. Elvileg érdekes, akkor is, ha az unalmas részekből azért akad jócskán.

Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Aneurin Barnard
Max Irons
Max Irons
Rebecca Ferguson
Aneurin Barnard
Faye Marsay
Rebecca Ferguson
Max Irons
Max Irons
James Frain
Aneurin Barnard
Max Irons
David Oakes
Max Irons
 

A sorozat folytatása teljesen hasonló kinézetű karakterekkel az amerikai A fehér hercegnő című minisorozat aminek cselekménye pont ott kezdődik,ahol ez befejeződött.

(Az amatőr)
 

Tom Cruise azután választotta Rebecca Fergusont mellékszereplőnek a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) című filmhez, hogy látta a színésznőt ebben a minisorozatban.

(rbernadett)
 

A sorozat alapjául Philippa Gregory regényei szolgáltak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.