Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Háború és béke
 
Rowena430   2018. 03. 28.

legújabb vélemény

Rég láttam ilyen jó klasszikus feldolgozást, mint ez, remek volt. Mind a színészek, mind a cselekmény és a látványvilág zseniális és elgondolkodtató történet. A zenei betétek fülbemászóak és meseszépek, a vége pedig kellően megható és érzelmes.

 
indingo   2018. 02. 06.

A történet maga ismert volt. Az elején jól építkezett a sorozat, de végét nagyon összecsapták. Az emberi jellemek és sorsok bemutatása került előtérbe a háborúval szemben.


 
Mia1982   2017. 05. 13.

Jó is lehetett volna, ha mások a szereplők... nekem nem volt egyik sem hiteles.

 
kozse48   2016. 10. 24.

Nagyon jó, látványos, hadd írjam ezt: izgalmas történet, van benne minden,háború, szerelem, béke. Jók a szereplők, írták, lehetnének "oroszosabbak"a főszereplők, talán. Mindegy, én kifogástalannak tartom, nézzétek meg.

 
19kiko19   2016. 03. 07.

Igazán gratulálok a filmes stábnak, mert ez egy remek és színvonalas sorozat lett. Az alapsztori ugye Tolsztoj tollából fakad, így a háttér adott volt és jó alapanyagnak bizonyult. Egyedül a szereplők ellen emelnék kifogást: Lily James cuki, fiatal és egyszer talán lesz belőle egy Julia Roberts 2., de az még messze van. És nem értem, ha már a kosztümökre és a korhű tárgyakra, a környezetre ekkora hangsúlyt fektettek, miért nem lehetett egy kicsit oroszosabb arcformájú szereplőket válogatni legalább a film főszereplőinek helyébe?

 
Tom   2016. 01. 06.

Igazán első osztályú munka, nagyon szép ez a sorozat a látvány szempontjából. Öröm volt nézni, habár a szereplőkkel volt némi gondom. Szerintem erre nem figyeltek oda eléggé, mármint a válogatásra.

Lily James
James Norton
Paul Dano
Lily James
Lily James
James Norton
Paul Dano
Paul Dano
James Norton
Gillian Anderson
Stephen Rea
Gillian Anderson
Paul Dano
Paul Dano
Rebecca Front
Paul Dano
Aneurin Barnard
Stephen Rea
Brian Cox
James Norton
 
Összességében igazi élmény volt ez a minisorozat, minden hibájával együtt magával ragadott az egész, mehet a BBC klasszikusok közé. Igazi, családdal együtt nézős darab. 9/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.