Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
69

Háború és béke

(War & Peace)
Háború és béke
 
indingo  2018. 02. 06.

A történet maga ismert volt. Az elején jól építkezett a sorozat, de végét nagyon összecsapták. Az emberi jellemek és sorsok bemutatása került előtérbe a háborúval szemben.

 
Mia1982  2017. 05. 13.

Jó is lehetett volna, ha mások a szereplők... nekem nem volt egyik sem hiteles.

 
kozse48  2016. 10. 24.

Nagyon jó, látványos, hadd írjam ezt: izgalmas történet, van benne minden,háború, szerelem, béke. Jók a szereplők, írták, lehetnének "oroszosabbak"a főszereplők, talán. Mindegy, én kifogástalannak tartom, nézzétek meg.

 
19kiko19  2016. 03. 07.

Igazán gratulálok a filmes stábnak, mert ez egy remek és színvonalas sorozat lett. Az alapsztori ugye Tolsztoj tollából fakad, így a háttér adott volt és jó alapanyagnak bizonyult. Egyedül a szereplők ellen emelnék kifogást: Lily James cuki, fiatal és egyszer talán lesz belőle egy Julia Roberts 2., de az még messze van. És nem értem, ha már a kosztümökre és a korhű tárgyakra, a környezetre ekkora hangsúlyt fektettek, miért nem lehetett egy kicsit oroszosabb arcformájú szereplőket válogatni legalább a film főszereplőinek helyébe?

 
Tom  2016. 01. 06.

Igazán első osztályú munka, nagyon szép ez a sorozat a látvány szempontjából. Öröm volt nézni, habár a szereplőkkel volt némi gondom. Szerintem erre nem figyeltek oda eléggé, mármint a válogatásra.

Lily James
James Norton
Paul Dano
Lily James
Lily James
James Norton
Paul Dano
Paul Dano
James Norton
Gillian Anderson
Stephen Rea
Gillian Anderson
Paul Dano
Paul Dano
Rebecca Front
Paul Dano
Aneurin Barnard
Stephen Rea
Brian Cox
James Norton
Smoking Barrels: Háború és béke
Összességében igazi élmény volt ez a minisorozat, minden hibájával együtt magával ragadott az egész, mehet a BBC klasszikusok közé. Igazi, családdal együtt nézős darab. 9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.