Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Borgiák - A bűnös család (2011-2013)

The Borgias
Filmadatlap
 
38
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Jeremy Irons
Holliday Grainger
Holliday Grainger
Jeremy Irons
Holliday Grainger
Jeremy Irons
Holliday Grainger
Jeremy Irons
Jeremy Irons
Jeremy Irons
Jeremy Irons
Holliday Grainger
Jeremy Irons
Holliday Grainger

Videók (1)

 
JRD   2022. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Maga a sztori érdekes, sőt, érdekfeszítő. Hiszen ármány, intrika, vérfertőzés, gyilkosság és sok egyéb volt a Borgiák rovásán, melyről a történelem vagy túlzásokkal beszél vagy idealizálja azokat. Érdemes megnézni. Bár egyetértek az egyik kommentelőv... több»

 
hell.l   2016. 10. 16.

0

Szerintem egy nagyon jó sorozat volt, bár az utolsó évad gyengébbre sikerült a korábban megszokottaktól. Jeremy Irons nagyon jól alakítja a pápa szerepét, de a többiek is elég jók. A díszletek is nagyon jók benne.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

0

Nem volt túl hosszú életű sorozat, amit láttam belőle az nem nyűgözött le. Kosztümös dráma, ám mégsem lehetett komolyan venni. Azért egyszer végig lehet nézni.

 
hawaiipizza   2015. 10. 07.

0

Sajnos Jeremy Irons nem tudja elcipelni a hátán a sorozatot, pedig ráférne. Lapos, érdektelen és vontatott. Ha viszont valakinek úgy tűnik, hogy ez nem több, mint egy igényesebben leforgatott kosztümös dráma, az jól gondolja. Csak annak fog tetszeni,... több»

 
jazzy   2015. 08. 01.

0

Nem volt ez rossz sorozat, de én nem vágtam magam hanyatt tőle. Persze az alakítások meg a sztori működött, de én igazán vártam volna a mély pillanatokat, de ezek valahogy nem érkeztek meg. Viszont az atmoszféra már-már tökéletes. Nálam ez egy erős 4-es ért.

 
Keiichi Tsuchiya   2015. 07. 29.

0

A Tudorok után ismét egy zseniális történelmi sorozat. Jeremy Irons egész egyszerűen félelmetesen alakít, tényleg elképesztő. A történet pedig fordulatos és iszonyatosan jól megírt, szerencsére a történelem is segítette az írók tollát, mert amint a B... több»

 
Zsizsisanna   2017. 10. 29.

0

Engem egyáltalán nem kötött le, nem is tudtam végignézni, borzasztóan untatott. Próbáltam benne valamit értékelni, de a kosztümökön kívül mást nem tudtam. A színészi alakításokért se voltam oda.

 

Árpa Attilát is felfedezhették a nézők a sorozatban ugyanis az 1. évad 2. részében egy halottat játszik.

(Szilonka)
 

A Magyarországon forgatott jelenetekben több magyar színész is feltűnik, például Gados Béla.

(Szilonka)
 

A sorozat egyes szabadtéri jeleneteit a Pest megyei Sóskúton forgatták.

(Hablaty)
 

A sorozatot Magyarországon, az etyeki Korda-stúdióban forgatták, 30 kilométerre Budapesttől.

(hp)
 

A Borgiákat sokan a történelem első, a szervezett bűnözéssel köré épülő családjának tartják. Módszereik közt szerepelt a vesztegetés, a mérgezés, a gyilkosság és a rablás is.

(hp)