Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

A szultána (2015-2017)

Muhtesem Yüzyil: Kösem
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
ruman666   2017. 07. 10.

legújabb vélemény

0

Gondoltam ez majd jobban a kedvemre lesz, mint a Szulejmán, de tévedtem. Ez is pontosan olyan 'török', mint az a másik. Ugyanarra a sémára épül, ugyanolyan unalmas és értelmetlen. Megnéztem az első epizódot és köszönöm szépen, elég is volt.

 
MP170506   2016. 10. 14.

0

Izgalmas, fordulatos sorozat! Tetszenek a karakterek és a színészek is jól alakítják azokat. Szerintem nem rossz, bár nekem a Szulejmán valamivel jobban tetszik. De idővel lehet változni fog.

 
Sziszi   2015. 12. 28.

0

Sokkal jobban tetszik, mint a Szulejmán. Jobbak a szereplők is, a történet sem olyan giccses és nem is olyan rémesen lassan folyik.

 
A Szulejmán sikere után annyira nem is tűnik meglepőnek, hogy egyfajta spin-off készült el, noha még véletlenül sem az amerikai sorozatok minőségi mellékhajtásaira kell itt gondolni (Better Caul Saul, Fear the Walking Dead), mert A szultána a kontinuitás csodálatos mintapéldánya. Bár itt már nem abban a dicsőséges században járunk, ami számunkra talán annyira nem is dicsőséges, hanem az 1600-as évek elején. I. Szulejmán, szegény, már nincs sehol, és nem is ez a birodalom aranykora, noha a későbbi részekben látni fogjuk, hogy A szultána forgatókönyvírói sem látogatták szorgosan a kora újkori szemináriumokat és forrásolvasás órákat. több»