Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Gengszterkorzó (2010-2014)

Boardwalk Empire
Filmadatlap
 
74
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

Videók (4)

 
Hondati   2021. 05. 29.

legújabb vélemény

0
A filmtörténet legjava

Rátapadtam a képernyőre, és ott ragadtam. Minden epizódban ott egy csavar, amitől leesik az állam. Döbbenetesen jó sztori. Igaz, még csak a harmadiknál tartok, de egyszerűen imádom. Régi a sorozat, de nekem új. Örülök, hogy készülnek ilyen remekművek... Visszatértem és módosítom, mert sajnos, mint a legtöbb folytatás, ez is végtelenül elfásult a harmadik évadra, úgyhogy el is kaszáltam..

 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

a nap véleménye

1

Véleményem szerint a legzseniálisabb gengszteres témájú sorozat. Egy olyan korszakba kalauzol minket a széria az USA történetében, aminek következtében rengeteg alvilági figura szerencsecsillaga ragyog fel hosszabb, rövidebb időre. Kitűnően összeválo... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Ha már valami gengszter témában megtalálható az engem tutira, hogy érdekelni fog. Ez a sorozat pedig ilyen lett, nagyon kedvelem. Remélem készül még hasonló ilyen darabok.

 
hell.l   2016. 10. 16.

0

Még a sorozat kezdetén járok, de eddig is nagyon jól alakul. Tetszik a történeti háttere, a két világháború közötti időszak, a szesztilalom időszaka, amikor nagyban megy a szeszcsempészés és a bűnözőbandák működése. Ezenkívül még sok társadalmi problémára is rávilágít.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

A korszak, az események fontossága, a tálalás zseniális szintre emeli a sorozatot. De sok más történelmi ihletésű műre jellemző módon az eseményeket elindító történelmi esemény után a történet könnyen ellaposodik. Amikor pedig a korszak és a szesztil... több»

 
piZZola   2015. 10. 31.

0

Nagyon erősen kezdett a Gengszterkorzó, és rögtön meg is fogott, mentem is utána évekig, de a harmadik évadra már kicsit azt éreztem, hogy enyhült a feszessége, de még így is bőven átlagon felüli volt. Aztán a negyedik évadra kezdtek visszaállni a do... több»

 
DarkMoss   2015. 01. 10.

0

Nagyon hiányzott a palettáról egy ilyen gengszteres sorozat, és Scorsesevel az élen nem is számítottam másra, csak kiemelkedő minőségre. Remek, összetett történet, jól ütemezett fordulatok, remek szereplőgárda és hamisíthatatlan atmoszféra, ezt kínál... több»

 

A sorozat évről évre egyre alacsonyabb nézőszámot produkált.

(Borga)
 

Az utolsó, 5. évadot nézték meg a legkevesebben, 2.01 millió ember.

(Borga)
 

Az első évadot nézték meg a legtöbben, kb. 3.17 milló ember.

(Borga)
 

Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Stephen Graham , Vincent Piazza, Michael Kenneth Williams és Paul Sparks voltak azok a színészek, akik mind az 5 évadbn szerepeltek.

(Borga)
 

A pilot epizód költsége 18 millió dollár volt.

(Borga)