93% 42 szavazat
Az agyafúrt vagány

Az agyafúrt vagány

The Artful Dodger
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
34
Szereplők (34)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Charles Dickens klasszikus regényének, a Twist Olivérnek szemtelen folytatása, a The Artful Dodger című sorozat Jack Dawkinsnek – Dickens híres tolvajhercegének – kettős életét tárja fel. A történet az 1850-es évek Ausztráliájában, Port Victory életteli gyarmatán játszódik. Jack Dawkins,… Több


Ország: Ausztrália
Premier: 2023.11.29. | Disney+ (2024.01.17.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 8 epizód

Hol nézheted

Thomas Sangster
Thomas Sangster
Luke Carroll
Maia Mitchell
David Thewlis
David Thewlis

KULCSSZAVAK

 
2024.02.24 Robinson76

legújabb vélemény

Twist Olivér után szabadon

Az ausztrál Port Victory kolóniájában játszódó történetben, a Twist Olivérből már megismert Jack Dawkins, ravasz zsebtolvajból bevállalós sebésszé válik. Jack korábbi társa, Fagin érkezésével ismét a bűnözés világában találja magát. Azonban még ennél is nagyobb veszélyt jelent főhősünkre nézve Lady Belle, a kormányzó lánya, aki az első női sebész szeretne lenni. Ők ketten kiválóan kiegészítik egymást, Lady Belle orvostudomány iránti szenvedélye és elméleti tudása sokszor vetekszik Dawkins szakmai tudásával, így nem meglepő módon egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A sorozat pörgős és akciódús, ami kiegyenesíti a nem túl meggyőző, de szerethető történetet. A helyszínek, valamint a jelmezek és a díszletek ragyogóan színesek, egyszóval kellemes nézni a szériát. Remélem, lesz második évad, mert a karakterekben és magában a történetben is van még potenciál bőven.

0
 
2023.12.01 BullDogh

Frissítő ez a sorozat, szerethető karakterekkel, érdekes és elgondolkodtató történettel, egyszóval nagyon meglepődtem, hogy ilyet találtam a disney+-on. Csak ajánlani tudom.

0
 
2024.01.17 gabi

Remek sorozat, a téma, forgatókönyv és az alakítások is magukkal ragadóak. Nem tudtam abbahagyni az első évadot és alig várom a másodikat. Ledaráltam, pedig ez annyira nem jellemző rám.

0
 
Értékelés: 8/10
(2024. 02. 29.)
Az Artful Dodger nem választotta a bűnös életet, az válaszotta újra őt
Az Artful Dodger, Charles Dickens egyik híres karakterének spin-off sorozata szórakoztató, humoros és néhol totál abszurd. A könnyed hangvétel mellett azonban komoly témákat is megpendít. Mindezt teszi szerethető, remek szereposztással és vagány hangulattal. Több