Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Az egység (2006-2009)

The Unit
Filmadatlap
 
89
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
Videók

Galéria (15)

 
Robinson76   2021. 05. 26.

legújabb vélemény

0
Egy átlagos akciós

Egy tipikus, közepesen teljesítő akciószéria ez, drámai felütésekkel tarkítva. Magasan képzett katonaemberek és feleségeik harca az első vonalban és a háttérországban. Sok küldetést és kalandot kapunk, de sajnos csak átlagos kivitelezésben. 15 év távlatából visszanézve hozza az átlagot, de többre nem volt képes.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Jó kis sorozat a Unit, én el szoktam nézegetni. A feleség szál néha túl erős, de a katona karakterek jók, főleg Haysbert viszi nagyon az egészet akit már a 24-ben csodálhattunk.

 

Az egység tagjainak rangsora (fentről lefelé) Jonas Blane után: Mack Gerhardt, Charles Grey, Hector Williams és Bob Brown. Ebben a sorrendben vehetik át az irányítást, ha valaki megsérül.

(Képkockák)
 

SPOILER: Hector Williams karakterének halála a rajongók között felháborodást váltott ki, mivel az egyik legnépszerűbb karaktere volt a sorozatnak. Az írók szerint ez egy valóságos történetet vázol fel a nézőknek, hiszen olykor a legjobb emberek esnek el a háborúban.

(Képkockák)
 

SPOILER: Hector Williams karakterének halálát a legvégsőkig eltitkolták, csak az epizód felvételekor közölték a stábbal.

(Képkockák)
 

Robert Patrick második szerepe ezredesként.

(Képkockák)
 

Az első epizódokban Hector Williamsen látható egy tetoválás, ami a későbbiekben eltűnik.

(Képkockák)