Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Engedetlen hősök (2022)

SAS Rogue Heroes
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
4
Videók

Galéria (23)

Videók (4)

 
Emmersson   2022. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Lapos, semmitmondó...

Ritka unalmas minisorozat. Minden epizódnál vártam, hogy beindul a történet, de semmi. Felesleges mellékszereplők, jellegtelen főszereplők. Csak hat rész volt, de három estén szenvedtem magam át rajta. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy azért, mert valami megtörtént, még nem feltétlenül kell filmre vinni. Nem ajánlom.

 
Patafi Zikus   2022. 11. 19.

1
Csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hatalmas csalódás volt. Klisés karakterek, erőltetett párbeszédek, túlírt jelenetek. Az ellenfélt teljesen debilnek állítják be, minden előzmény nélküli, értelmetlen fordulatok, szirupos mellékszál. Az egész filmen érződik, hogy nagyon komolyat akartak dobni, de csak izzadtságszagú fércműre futotta. A suta lezárás ellenére nagyon meglepődnék, ha ennek lenne folytatása. Viszont szépek a képek, jó a zeneválasztás – még ha van olyan is, akinek pont ez nem tetszik –, és érdekes módon el tudta érni, hogy nem hagytam abba az első rész után. Max. 6/10. [spoiler] Az alapfelvetés is ostobaság. Miért erőltetnek egy homokviharban ejtőernyős ugrást, mikor semmi sem sürgeti őket? Elég 70-es IQ ahhoz, hogy belássa valaki, hogy egy olyan viharban, amiben a repülőt alig lehet irányítani, egy ejtőernyős földet érése jó eséllyel minimum sérüléssel, de inkább halállal fog végződni, mert a szél nem hagyja abba az ernyőbe kapaszkodást attól, hogy az ejtőernyős lába földet ér. A másik a megtámadott bázisok őrzése. Egy repülőteret, amin van 40-50 gép, vagy egy raktárat, ahol több ezer tonna üzemanyagot, lőszereket, ellátmányt stb. tárolnak, nem őrzik kerítéssel, nincsenek őrtornyok, nincsen őrszemélyzet. Az egész objektumban csak italozó, kártyázó, bulizó emberek vannak, és nagy ritkán a robbanások után előkerül pár harcképes ellenség. Persze ők sem találnak el soha senkit, csak dőlnek halomra, mint a tekebábuk. [/spoiler]

 
philboy   2022. 11. 02.

1

A színészi játék kiváló, a zene pedig pont megfelelő. Néhányan panaszkodtak a modern zenékre, de ez csak időnként van így, és általában a lendületet vagy valami olyasmit ábrázol, ami nem befolyásolja a történetmesélést. A korhűbb zenéket ugyanúgy has... több»

 
King389959   2022. 11. 03.

1

Izgalmas és látványos sorozat, maximálisan korhű köntösben. Az pedig nem a széria hibája, hogy az alapjául szolgáló regény szerzője kicsit ,,túlszínezte" a valós eseményeket. Viszont megveszekedett rockrajongóként is meg kell említenem, hogy nekem te... több»

 
Robinson76   2022. 11. 25.

0
Túlszínezett fenegyerekek

Adott pár tettvágytól túlfűtött katona, akik egy különleges ejtőernyős brigádot alakítanak meg, és az észszerűség határait figyelmen kívül hagyva, dacolva mindennel és mindenkivel egyetlen célt kívánnak megvalósítani: elvágva a németek utánpótlásvonalát, elősegíteni a háború megnyerését az afrikai hadszíntéren. Ahogy haladunk a történetben, úgy lesz aztán szép lassan az elterelésnek kitalált fantomosztagból csodafegyverré előlépő különítmény, a maga élvezhető akcióival, de egyértelműen túlszínezett kalandjaival.