79% 128 szavazat
A hatos

A hatos

Six
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
54
Szereplők (54)
60
Képek (60)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2017) - 8 epizód
2. évad (2018) - 11 epizód
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Walton Goggins
Edwin Hodge
Walton Goggins

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

A széria a haditengerészet 6. kommandójának küldetését meséli el. A csapatot Afganisztánban vetik be, hogy likvidálja a tálib vezetőt. Ám az akció kudarcba fullad, mert kiderül, egy amerikai segíti a terroristákat. Igaz történet alapján.… Több


Forgatókönyvíró: Vincent Pagano, Max Adams, Bruce McKenna
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017
 
2023.12.22 Robinson76

legújabb vélemény

Ten/Six, és ez fix!

Nem akarok igazságtalan lenni ezzel a szériával kapcsolatban, de lényegesen többet vártam tőle, pedig sejthettem volna, hogy nem egyszerű egy ilyen elit kommandós sorozattal meglepni engem. Ennyi klisét összepréselni és beleerőltetni nyolc részbe, nos ez még engem is meglepett. A klasszikus, ezerszer látott bajtársias karakterekkel, a már számtalanszor átélt helyzetekkel, borzasztóan elcsépelt lett a Six. A széria végkifejlete már tényleg csak hab a tortán, így mivel semmi eredetiség vagy igazán kreatív megoldás nem szorult bele, nem is adhatok rá többet, mint egy gyenge közepest.

1
 
2020.10.01 jfruzsi97

Az ilyesfajta háborús filmeket/ sorozatokat szeretem. Nagyon jó, izgalmas jelenetek voltak benne. Sajnálom, hogy nem lesz több évad belőle..

0
 
2019.10.20 imreacs82

Egész jó sorozat a Six, és főképp azért tetszett mert elrugaszkodik a valóságtól és ezáltal nagyon jól kikapcsol és egy másik világba repít, klassz jelenetekkel.

0
 
2018.12.30 Jake

Már az első rész után kedvencemmé vált a sorozat. Izgalmas, pörgős jelenetek, valósághű tartalom, meglepő fordulatok, szinte minden benne van ahhoz, hogy egy teljes évadon keresztül izgatottan várd a következő részt. Már a második évadot nézem, de nem tudok betelni vele. Ajánlom mindenkinek!

0
 
2017.01.21 snakedoc

A pilot alapján jó kis sorozatnak igérkezik! Az akciók kivitelezése és a harci jelentetk jók! Végig lekötötte a figyelmemet és nagyon gyorsan vége lett az epizódnak! Várom a következő részt! :D

0