A hatos

Six

Érdekességek
Cikkek

2024.11.09 harnas1207 Nézhetetlen

Már az első részt is kínszenvedés volt végignézni. Olyan gagyi a megvalósítás, mintha magyar rendezés lenne. Kedvencem volt, mikor akció közben légicsapást kértek két fegyvertelenül menekülő iszlamista elé, hogy megtorpanjanak... A magyar szinkron külön díjat érdemel.

2023.12.22 Robinson76

Ten/Six, és ez fix!

Nem akarok igazságtalan lenni ezzel a szériával kapcsolatban, de lényegesen többet vártam tőle, pedig sejthettem volna, hogy nem egyszerű egy ilyen elit kommandós sorozattal meglepni engem. Ennyi klisét összepréselni és beleerőltetni nyolc részbe, no... Több

2020.10.01 jfruzsi97

Az ilyesfajta háborús filmeket/ sorozatokat szeretem. Nagyon jó, izgalmas jelenetek voltak benne. Sajnálom, hogy nem lesz több évad belőle..

2019.10.20 imreacs82

Egész jó sorozat a Six, és főképp azért tetszett mert elrugaszkodik a valóságtól és ezáltal nagyon jól kikapcsol és egy másik világba repít, klassz jelenetekkel.

2018.12.30 Jake

Már az első rész után kedvencemmé vált a sorozat. Izgalmas, pörgős jelenetek, valósághű tartalom, meglepő fordulatok, szinte minden benne van ahhoz, hogy egy teljes évadon keresztül izgatottan várd a következő részt. Már a második évadot nézem, de nem tudok betelni vele. Ajánlom mindenkinek!

2017.01.21 snakedoc

A pilot alapján jó kis sorozatnak igérkezik! Az akciók kivitelezése és a harci jelentetk jók! Végig lekötötte a figyelmemet és nagyon gyorsan vége lett az epizódnak! Várom a következő részt! :D