Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Kiválasztva
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2017. 05. 02.

legújabb vélemény

Az első évad tetszett, meg talán a második eleje. Utána már sok, hogy mindenki benne van és mindenki téged figyel.

 
daeril   2016. 07. 30.

Jó volt Milo Ventimiglia-t főszerepben látni, mégha csak egy évad erejéig is. Az őt követő ex-Tuti Gimis Chad Michael Murray is sokat fejlődött az évek során, de mindkét színésznek még mindig van mit tanulnia a szakmáról.Nem voltak meggyőzőek és hitelesek. Ez egy kicsit visszavett a széria fényéből. A sztori nekem tetszett, a kivitelezés is jó volt. Érdekes, mindvégig lebilincselő, olykor hatásvadász.


 
erare   2016. 07. 30.

Az első évadot nagyon szerettem, s emiatt vártam, hogy a második tud-e újat mutatni. Tudott. A harmadik viszont már kicsit unalmas volt. Amit hiányoltam az a karakterek személyiségének részletesebb kibontása lett volna. Nagyon a gyilkolászáson volt a hangsúly. Mire megismertem volna, megszerettem volna az egyes szereplőket, már vagy nyakig ültek a gyilkolásban, menekülésben, szervezkedésben, vagy már nem éltek. Nem fog azon szériák közé tartozni, melyeket újranézek.

Caitlin Carmichael
Milo Ventimiglia
Nicky Whelan
Sarah Roemer
Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Nicky Whelan
Chad Michael Murray
Rose McGowan
 
A Chosen 2. szezonja egy nagy csalódás, és még csak azt sem mondanám, hogy feltétlenül érdemes megnézni. Szerencsére azonban ez azon kevés sorozatok egyike a világon, amelyek így sem vesznek el sok időt az ember életéből. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.