Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
76
Szereplők
2
Vélemények
104
Képek
Videók
 
kmona   2017. 07. 02.

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett a Homeland, így nagyon vártam már Howard Gordon újabb remekét. A sorozat erősen indít, be is zsongtam rendesen, de idővel veszített lelkesedéséből és fényéből. A hangulata viszont nagyon kellemes volt,emiatt néztem végig.

 
Remes982   2016. 06. 19.

Az első részt nagyon élveztem, a későbbieket már kevésbé - nagyot esett a sorozat színvonala. Kár érte, pedig ígéretesnek indult.

 

A sorozat cselekménye nagyban hasonlít a szíriai al-Asad dinasztia történelmével.

(erare)
 

Az egyes szereplők közötti interakciók, beszélgetések a Palace Halls-ban, s annak pompázatos termeiben játszódtak. Ezekről az előkelőség, a gazdagság, a harmónia sugárzik, míg az egyes szereplők szobái (pl. Jamalé) fakó, tompa fényűek, komor hangulatot árasztanak - a főhős belső sivár világát tükrözik.

(erare)
 

A pilot epizódot eredetileg Ang Lee rendezte volna, ám a direktor idővel elállt ennek lehetőségétől és helyét David Yates vette át.

(erare)
 

Forgatási helyszínül Izrael egyes városai szolgáltak: Kfar Saba, Petah Tikva és Tel Aviv.

(erare)
 

A második évadban egy beszélgetésből kiderül,hogy Abbudin Szíria és Libanon közelségében helyezkedik el.

(erare)
 
Ugyan jó kezdést ütött meg, és egy ambiciózus alkotásnak tűnik, nem feltétlenül érzem a potenciált a Tyrantben. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.