Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Árulás (2022)

Treason
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
King389959   2022. 12. 29.

legújabb vélemény

0

Nálam ez a sorozat nagyon sokáig hármas és négyes között ingadozott, de az ötödik epizód közepére teljesen bezuhant. Egyszerűen nem értem ezt a lezárást. Szívesen megkérdezném a készítőket, hogy ezzel vajon mi volt a céljuk? Azzal meg már kedvem sinc... több»

 
szemtelen   2022. 12. 28.

0
Em áj szeksz

Kár lenne kihagyni a Netflix legújabb kémthrillerjét, ami egy elég jó történet, nekem nem okozott csalódást. Elég termékeny talajra építették, és szerintem is van rajta oda nem illő vakondtúrás bőven, ahogy az amatőr „emájszeksz” szakértők azonnal lehúzták. Ám aki csak szórakozni szeretne különösebb „Military Intelligence Section 6” alapképzés nélkül, vagyis a kémműfajt más szemszögből nézi, annak ez egy remek, élvezetes ünnepi falat. Rengeteg jól komponált cselekményvonalat tartalmaz, látványosan (főleg London és környékén) forgatott háttérjelenetekkel, a 3-4-5 epizódokban fokozódó izgalommal, és észszerű befejezéssel. A szereplőgárda színes és átlagos, de nem elég hiteles. Talán csak a főszereplő Charlie Cox a kivétel, aki láthatóan többet tett a többieknél. Tedd ünnepi fokozatba a racionalitást és a logikát és élvezd a pörgő, ötször negyven percet!

 
rajdi   2022. 12. 28.

0
Untam

Tényleg le kell tekerni a potmétereket, és akkor élvezhető, ami nekem sajna nem sikerült. Amolyan kereskedelmi TV csatornákra való darab, kedd délelőttre.

 
Dani   2022. 12. 26.

0

Izgalmas, lélegzetelállító és tele van fordulatokkal, de nem ér fel a többi új kémfilmhez.