Netflix: 3 kihagyhatatlan sorozat az év végére

Lassan az emberek többsége elvonul a szokásos évvégi szabadságra, hogy megvegye mindenkinek a karácsonyi ajándékot és megünnepeljék az újévet vagy csak egyszerűen kipihenjék az egész év fáradalmait. Ilyenkor remek kikapcsolódás lehet választani egy jó kis sorozatot, amely néhány órára vagy napra elfeledteti az emberrel a hétköznapok gondjait. Mi most segítünk a választásban és mutatunk három sorozatot, ami szerintünk tökéletes választás lehet akár romantikára, akár egy kis fantasyre, akár krimire vágyik az ember.

#3

60 Árulás  (2022)

(4)

akció | dráma | thriller

Netflix

Adam Lawrence-t az MI6 képezte ki és készítette fel, és úgy tűnik, a karrierje készen áll. Amikor a múlt utoléri őt Kara, egy orosz kémnő formájában, akivel bonyolult közös... több»

A kémsztorik mindig izgalmasak, hátha még az MI6 kényszerből kinevezett új vezetőjének sötét múltja áll a sztori középpontjában. Márpedig itt most ez a helyzet. Adam Lawrence éveket töltött a terepen, de most már az iroda igazgatóhelyettese. Egészen addig, amígy merényletet nem követnek el az igazgató ellen és hirtelen ő lép a helyére. Sötét múltjára pedig egy orosz kémnő emlékezteti. December 26-tól a Netflixen.
#2

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

A Vaják sorozat előzménye. 1200 évvel Geralt kalandjai előtt a világot tündék uralják és megszületik az első Vaják. több»

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének! A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A sorozat december 25-én érkezik kizárólag a Netflix műsorára.
#1

75 Emily Párizsban  (2020)

(22) (4)

dráma | vígjáték

Netflix

Mi vár rád idén ősszel Párizsban? Szenvedélyes érzelmek, káprázat, a szerelem mindent legyőző ereje, és persze Emily.  A Szex és New York alkotója új sorozattal jelentkezik... több»

Ha egy kis gondtalan romantikázásra vágysz mosollyal és nevetéssel, akkor az Emily Párizsban remek választás. A sorozat immár harmadik évadjával tér vissza december 21-én. A sztori főhőse továbbra is küzd a beilleszkedéssel Párizsban. Munkájában Madeline-nel még mindig viharos a kapcsolata, magánéletében pedig két jóképű lovag harcol a kegyeiért.