Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Kiút (2022-2023)

From
Filmadatlap
 
41
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Eion Bailey
Catalina Sandino Moreno
Hannah Cheramy
Simon Webster
Harold Perrineau Jr.
Ricky He
Hannah Cheramy
Catalina Sandino Moreno
Eion Bailey
Harold Perrineau Jr.
Ricky He
Harold Perrineau Jr.

Videók (2)

 
taba   2023. 05. 28.

legújabb vélemény

0
Stephen King után szabadon

Hangulatos horrorsorozat egy csoport eltévedt emberről, akik furcsa helyen ragadtak. A sorozatnak Stephen Kinghez nincs köze, de az író állítólag az egekig magasztalta a történetet. A második évad elején járva a cselekmény továbbra is fenntartja a figyelmet, kíváncsian várom a következő részeket.

 
harnas1207   2023. 05. 13.

0

Fillérekből forgatott, rém unalmas, horrornak nem nevezhető sorozat. Tipikusan az összes puskaporát ellövi az első egy-két részben, majd halálra untatja a nézőt a vontatott, szappanoperás párbeszédeivel. Messziről kerüld el!

 
kabel   2022. 05. 28.

0
A sorozat, ami elhúzza a mézesmadzagot

Egy nem túl eredeti Stephen King könyvbe csöppenünk bele. Vámpírok járnak éjszaka, furcsa mágia védi az embereket, lehetetlen fizikai dolgok történnek. Sok érdekes elem mozog, és te mint néző várod, hogy hogyan fogja a sorozat ezt mind elmagyarázni. Az évad végére egy kérdést sem válaszol meg a sorozat, sőt még van pofája cliffhangerrel végződni. Nincs üzenet, nincs karakterfejlődés, nincs csavar. Pár véres jelenet becsúszik néha, de horrornak sem mondanám a sorozatot, van epizód amiben semmilyen horror-elem sincs.

 
Gulyware   2022. 03. 11.

0

Imádom. Ez más és hátborzongató, ez egy jó sorozat, nagyon várom a folytatást. Tetszenek a színészek. Néhány sorozatban a színészek nem jók, de ebben igen.

 
Bálint   2022. 06. 02.

0

Meglehetősen kevés horror, míg inkább a karakterek történetére és a drámára koncentrál. Lassan eljut oda, hogy némileg feltárja a helyzet miértjét. Talán egy újabb évad felpörgeti a dolgokat narratív és horror szempontból.

 
sorozatemil   2022. 11. 18.

0
Kiút

Jó sorozat, kár, hogy ebben az évadban semmi nem oldódott meg. Sok felesleges rizsa is volt. Ezért is lesz gondolom 2. évad.