Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
54
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 07. 16.

Amikor ment kedveltem a sorozatot, bár elég sok ellentmondás volt benne. Sajnáltam, hogy elkezdtem nézni, mert ugye nem zárták le és ez mindig bosszant, hogy mi a vége.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

A sztori az ufós vonallal nekem bejött, sok fordulat volt benne. Én még láttam volna benne fantáziát, kár hogy elkaszálták és még normális lezárást sem kaptunk a történethez.


 
Edii   2015. 09. 17.

Egy erős kezdés és egy erős befejezés sem tudta megmenteni ezt a számomra közepes sorozatot. Bár, ha lett volna folytatása, néztem volna tovább. De hát ugye a nézettség dönt el mindent...

 
VvV   2018. 11. 29.

Kedveltem ezt a sorozatot, volt benne anno valami újszerű . Egy kerek befejezésnek örültem volna.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

Remek sorozat, kár hogy nem élt meg több részt és nem tudták rendesen lezárni a történetet. Azóta is eszembejut sokszor hogy hátha a Netflix feléleszti mint mostanában oly sok sorozatotXD Álmodozni lehet. Izgalmas volt ahogy más szemszögből mutatja be a tipikus testrablós ufós témát.

Alexis Dziena
Aisha Hinds
Evan Peters
Lisa Sheridan
Lisa Sheridan
Aisha Hinds
Evan Peters
Aisha Hinds
Lisa Sheridan
Lisa Sheridan
William Fichtner
Alexis Dziena
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.