Amerikai Horror Story: Zártosztály (2011-2022)

American Horror Story

Amanadiel   2021. 03. 17.

A sorozatok királya. Mindegyiket láttam.❤️❤️❤️❤️❤️❤️

indingo   2017. 04. 10.

Ebben az évadban minden volt. A földönkívülieknél nálam már picit átlépett egy határt. A szereposztás csillagos ötös, örültem, hogy Even Peters több szerepet kapott.

Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

Kifejezetten jó sorozat, bár vannak gyengébb évadok is, vagy amik nekem nem jönnek be. Alapjában érdekes, izgalmas és brutális.Nálam egyszer nézős, de tetszik.

Lamboh   2017. 10. 21.

Vannak jobb és rosszabb évadai, de összességében ez egy nagyon jó cucc. Csak sajnos Jessica Lange nélkül már nem az igazi. Ő nagyon kellene ebbe a sorozatba, mivel rengeteget tett hozzá ehhez az egészhez. Remélem egyszer majd visszatér.

Szilonka   2016. 04. 10.

Nagyon jó sorozat a horror szerelmeseinek. Az évadok önmagukban is zseniálisak, de az évadok közötti kapocs az azonos szereplők, más-más szerepbe való ültetéssel szintén remek ötlet.

Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Az első évadját nagyon imádtam de még ez is egész jó szerintem, bár néhány logikai bukfenc volt a történetben de ez még belefér. Izgalmas és olykor ijetgetős sorozat. Horror, thriller rajongóknak kötelező darab. Remek színészgárda.

Bazzzsi   2017. 10. 22.

A készítők nem tudom hogy tudnak éjszakánként elaludni. Talán ez volt a legösszetettebb évad, sok furcsa szál volt benne. Az embereken kísérletező orvossal, meg az ufós szállal.

2012-ben 17 Emmy jelölést zsebelt be a sorozat, amiből 2-t nyert meg!

(GedyPapa)

Dr. Oliver Therdson sorozatban bemutatott rémtettei a valóságon alapszanak.

(mamiéstöti2)

Jessica Lange és Kathy Bates korábban a Bonneville-ben játszottak együtt.

(mamiéstöti2)

A 2. évad leghíresebb dala a Dominique a 60-as években hatalmas sikernek örvendett Belgiumban és Franciaországban.

(mamiéstöti2)

Emma Roberts nem szereti a horrorfilmeket.