Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
102
Szereplők
52
Vélemények
250
Képek
11
Videók
 
lucy07   2019. 10. 25.

legújabb vélemény

Sosem hittem volna, hogy én meg fogom nézni ezt a sorozatot azt meg pláne nem, hogy tetszeni is fog, de nem csak tetszett imádtam. Alig tudtam abbahagyni miután elkezdtem nézni, sajnos még nem tudtam az összes évadot megnézni és nem is abban a sorrendben nézem, ahogy az évadok kijöttek, de eddig zseniális szerintem. A legjobb szereplőket válogatták be akiket csak lehetett és a történetek is egyik jobb a másiknál. A kedvencem a 3. és a 8. évad volt eddig.

 
Deku   2017. 08. 19.

Kezdve azzal, hogy a színészek bitang jól játszanak, hihetőek és nem sablonosak. A történet maga pedig oltári szuper, tetszik, hogy tényleg horrorisztikus és félelmetes.


 
indingo   2017. 04. 10.

Ebben az évadban minden volt. A földönkívülieknél nálam már picit átlépett egy határt. A szereposztás csillagos ötös, örültem, hogy Even Peters több szerepet kapott.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

Vannak jobb és rosszabb évadai, de összességében ez egy nagyon jó cucc. Csak sajnos Jessica Lange nélkül már nem az igazi. Ő nagyon kellene ebbe a sorozatba, mivel rengeteget tett hozzá ehhez az egészhez. Remélem egyszer majd visszatér.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Nagyon jó sorozat a horror szerelmeseinek. Az évadok önmagukban is zseniálisak, de az évadok közötti kapocs az azonos szereplők, más-más szerepbe való ültetéssel szintén remek ötlet.

 
Összességében nincs jobb szó az évadnyitóra, minthogy „ígéretes”. Nem tökéletes, nem lebilincselő, nem formabontó, de hozza a megszokott – hol brutális, hol perverz, hol félelmetes – American Horror Story hangulatot, és nem utolsó sorban benne van egy felejthetetlen évad lehetősége. több»
 
Annyira sajnálom, hogy Ryan Murphy és Brad Falchuk az ígéretes első két évad után csillogó, de értéktelen aprópénzre váltotta ezt a kiváló alapgondolatot...
5/10 több»
 

2012-ben 17 Emmy jelölést zsebelt be a sorozat, amiből 2-t nyert meg!

(GedyPapa)
 

Dr. Oliver Therdson sorozatban bemutatott rémtettei a valóságon alapszanak.

(mamiéstöti2)
 

Jessica Lange és Kathy Bates korábban a Bonneville-ben játszottak együtt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.