Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Fear the Walking Dead (2015-2023)

Fear the Walking Dead
Filmadatlap
 
121
Szereplők
26
Vélemények
400
Képek
12
Videók

Galéria (400)

Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Maestro Harrell
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Frank Dillane
Cliff Curtis
Frank Dillane
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Rubén Blades
Lorenzo James Henrie
Kim Dickens
Patricia Reyes Spíndola
Frank Dillane
Elizabeth Rodriguez
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Cliff Curtis
Kim Dickens
Scott Lawrence
Frank Dillane
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Kim Dickens
Kim Dickens
Kim Dickens

Videók (12)

 
roben2112   2022. 02. 07.

legújabb vélemény

0
Nagyon gyenge.

Reméltem, hogy egy olyan jó előzménysorozat lesz belőle és egyben méltó utód, mint amilyen az anyasorozat. De sajnos tévedtem. Számomra a szereposztás nagyon unszimpatikus és nagyon unalmasak a karakterek. Az első két évad még nagy reményeket ébresztett bennem, aztán szépen fokozatosan elvette a kedvem az egésztől. Már nem is emlékszem pontosan, talán a 4. évad közepéig próbáltam végigszenvedni, hátha kialakul belőle valami, vagy esetleg újra fellángol a történet. Bár dolgoznak egy jó pár Walking Dead-sorozaton még információim szerint, de sajnos azt kell ebből leszűrnöm, hogy talán egyik sem fog az eredettörténet nyomába érni. De persze én lennék a legboldogabb, ha ez nem így lenne. Összességében: ez a széria gyenge, unalmas, karaktermentes és teljesen érdektelen.

 
indingo   2017. 10. 15.

0

Az anyasorozat sikereit meg kellett lovagolni, bár ez szerintem nem sikerült annyira ütősre. Nem rossz, de az eredeti WD magasabbra tette a lécet. Sok az unalmas történés a sorozatban.

 
beero88   2016. 01. 16.

1

Nekem annyira nem jött be mint az anya sorozat de bőven nézhető. Sőt a karakterek sem mind annyira szerethetőek mint ahogy előttem írták. Rögtön Nick a drogos múltjával nem szimpatikus.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Egy kifejezetten jó spin-off, ami önálló történetként is megállja a helyét. Nagyon tetszik a Special Makeup Effectses szakemberek munkája, ami külön dicséretet érdemel. Egy igazán jó, posztapokaliptikussá váló folyamatot bemutató horror.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nagyon nagy elvárásaim voltak ettől a sorozattól, mégse tudta megütni sem azt a szintet ami ott kinőtt. Viszont el kell ismerni érdekesek a karakterek bár én az ilyen junkie embereket nem kedvelem.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

0

Sokkal többet vártam ettől a spin offtól, ez tulajdonképpen a Walking Deadről egy második bőr lehúzás,melyik spin off nem, de ebben szerintem sokkal több is lehetett volna ha valóban a kitörés előtti előzményekre helyezték volna a hangsúlyt.

 
MMcFly2015   2016. 10. 04.

0

A második évad fináléja után tud az ember egy teljes véleményt alkotni, ez előtt még korainak találtam. A The Walking Dead nyomába nem ér, és az első évadnál kicsit átverve éreztem magam, mert úgy harangozták be, hogy ,,előzmény sorozat", a vírus elt... több»

A film összbevétele 151 441 dollár volt (imdb.com).

 

A gyártók még akkor sem döntöttek a show nevéről, amikor a kamerák már az első évadot forgatták. Ez idő alatt a műsor Cobalt kódnéven ment, míg végül egyezségre jutottak.

(jfruzsi97)
 

A show az első évadban rekordot döntött. A Fear the Walking Dead sorozat 11,2 millió nézőt szegezett a képernyő elé, és a kábeltörténelem egyik legnézettebb első évadját adta.

(jfruzsi97)
 

A műsor készítőinek részletekre való odafigyelése még a legkisebb részletekben is nyilvánvaló, például az első évadban a katona egyenruhájának ujján viselt foltok pontosan ugyanazok, mint a Kaliforniáért felelős 40. gyaloghadosztály katonáinál, és ők lennének az LA-ba küldött csapatok, ha ez a helyzet a való életben bekövetkezne.

(jfruzsi97)
 
A Fear the Walking Dead azonban hibái és gyengéi ellenére olajozottan működik, és ugyanaz hajtja, ami a legjobb zombifilmeket. Visszavisz minket az emberi civilizáció hajnalára, csak épp nem egy múltban játszódó történelmi film, hanem egy poszt-apokaliptikus fantasy keretein belül, ami azért hatékonyabb választás, mert kortárs karakterekkel könnyebb azonosulni, mint őseinkkel. több»
 
Nagyok voltak az elvárások a Fear The Walking Deaddel szemben, de csak hellyel-közzel tudott ezeknek megfelelni. több»
 
A sétáló típusú zombik atlantai támadása előtt néhány hónappal kaliforniai vándorlásukról forgattak előzmény-mellékszál sorozatot Fear the Walking Dead címmel. Az első évad alapján a Fear részben olyan lett, mint atyja, a The Walking Dead, helyzeti előnyét összességében viszont nem tudta kihasználni. több»