Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Fear the Walking Dead (2015)

Fear the Walking Dead
Filmadatlap
 
121
Szereplők
23
Vélemények
400
Képek
12
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Egy kifejezetten jó spin-off, ami önálló történetként is megállja a helyét. Nagyon tetszik a Special Makeup Effectses szakemberek munkája, ami külön dicséretet érdemel. Egy igazán jó, posztapokaliptikussá váló folyamatot bemutató horror.

 
indingo   2017. 10. 15.

Az anyasorozat sikereit meg kellett lovagolni, bár ez szerintem nem sikerült annyira ütősre. Nem rossz, de az eredeti WD magasabbra tette a lécet. Sok az unalmas történés a sorozatban.


 
beero88   2016. 01. 16.

Nekem annyira nem jött be mint az anya sorozat de bőven nézhető. Sőt a karakterek sem mind annyira szerethetőek mint ahogy előttem írták. Rögtön Nick a drogos múltjával nem szimpatikus.

 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyon nagy elvárásaim voltak ettől a sorozattól, mégse tudta megütni sem azt a szintet ami ott kinőtt. Viszont el kell ismerni érdekesek a karakterek bár én az ilyen junkie embereket nem kedvelem.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Sokkal többet vártam ettől a spin offtól, ez tulajdonképpen a Walking Deadről egy második bőr lehúzás,melyik spin off nem, de ebben szerintem sokkal több is lehetett volna ha valóban a kitörés előtti előzményekre helyezték volna a hangsúlyt.

 
MMcFly2015   2016. 10. 04.

A második évad fináléja után tud az ember egy teljes véleményt alkotni, ez előtt még korainak találtam. A The Walking Dead nyomába nem ér, és az első évadnál kicsit átverve éreztem magam, mert úgy harangozták be, hogy ,,előzmény sorozat", a vírus elt... több»

 
sz.marci   2016. 07. 02.

Az első évad tetszett, de akkor is úgy éreztem, hogy több van ebben a sorozatban. Azután jött a második évad, ami egészen jól indult, de a végére ellaposodott, már nem tudott újat mutatni.

Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Maestro Harrell
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Frank Dillane
Cliff Curtis
Frank Dillane
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Rubén Blades
Lorenzo James Henrie
Kim Dickens
Patricia Reyes Spíndola
Frank Dillane
Elizabeth Rodriguez
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Cliff Curtis
Kim Dickens
Scott Lawrence
Frank Dillane
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Kim Dickens
Kim Dickens
Kim Dickens
 
Nem fogom megbocsátani, hogy az unalomig ismert zombifilm-expozíciót kellett végignéznem ebben az egy órában, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kiugró sorozattól egy ilyen terjedelmes bevezető, és ezért nem nézek el nagyon sok olyan dolgot a Fear the Walking Deadnek, amit egy tiszta lappal indulok műnek valószínűleg elnéznék. több»
 
Nagyok voltak az elvárások a Fear The Walking Deaddel szemben, de csak hellyel-közzel tudott ezeknek megfelelni. több»
 
Arra azért jónak bizonyult, hogy egy kicsit enyhítse az „igazira” való várakozást. Csak ez így olyan, mint az alkoholmentes sör: ha nincs más, megteszi, de amúgy kell a francnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.