Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
74
Szereplők
13
Vélemények
221
Képek
9
Videók
 
Evok1909   2018. 04. 08.

legújabb vélemény

Őszintén? Imádom. A karakterek nagyon el vannak találva. A zombik is adják a klasszikus zombis érzést, és a történet is nagyon ott van.

 
indingo   2016. 02. 17.

Én a Walking Deadet nem nézem, ez viszont tetszik. A zombiságra immunitás gondolata kiváltképp érdekesnek gondolom. Vannak persze benne hibák. Az első részekben úgy mozogtak a zombik, mint a tetűk, bezzeg a zombibaba fel volt pörögve.


 
Szilonka   2016. 04. 13.

Az első évad nagyon tetszett. Más volt, mint mondjuk a Walkig Dead persze én nem vettem komolyan, jókat lehetett rajta nevetni. Az immunis muki ötlet is kifejezetten tetszett. A második évad már nem annyira jó.

 
VvV   2016. 05. 13.

Nem volna rossz csak sorozat, csak vannak olyan részek amik unalomba fulladnak.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Valamivel gyengébb, mint a a Walking Dead, de teljesen más a története ezért felesleges összehasonlítgatni. Az első évad jobban tetszett, de valahogy nekem hiányoznak a sorozatból a kezdeti dolgok.

Keith Allan
Harold Perrineau Jr.
Tom Everett Scott
Anastasia Baranova
Russell Hodgkinson
Michael Welch
Anastasia Baranova
Keith Allan
Tom Everett Scott
Michael Welch
Tom Everett Scott
Pisay Pao
Kellita Smith
Russell Hodgkinson
Harold Perrineau Jr.
Kellita Smith
Kellita Smith
Kellita Smith
Kellita Smith
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.