Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

V-Wars – Vérháború (2019)

V-Wars
Filmadatlap
 
42
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Ian Somerhalder

Videók (2)

 
JRD   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

1

Jó is lehetett volna, de hiába tetszett, ha lehántom róla a főszereplő személyét, akkor egy tök átlagos sorozatot kapok. Egyszernézős, és a folytatásáért sem ülök tűkön. De kinek mi tetszik. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2021. 10. 29.

1

Ian Somerhaldert imádom, éppen ezért is próbáltam be ezt a sorit, de ez nagyon nagy csalódás volt. Rendkívül silány és csapongó történetvezetés. Nem fut ki sehova, nem vezet sehova. Mintha még az íróknak se lett volna ötletük, hová haladnak a sorozat... több»

 
Shelby07   2020. 03. 30.

4
Az emberek, akik vámpírként viselkednek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

V-Wars, avagy vámpírok törnek ismét világuralomra. Ismerős sztori, hiszen a vámpírokat feldolgozó történetek már a filmforgatás történelmének csaknem kezdete óta közkedveltek. 1922-ben vetítették le az első vámpíros filmet, és attól kezdve már több t... teljes kritika»

 
Spidey   2020. 02. 16.

0

Ian Somerhalder miatt néztem csak meg főleg de ez a sorozat szerintem nem volt méltó hozzá. Egyáltalán nem állt neki jól ez a karakter. Az zavart legjobban hogy nem volt célja az eseményeknek. Egy káosz volt sokszor. Nem ismerjük a szereplők nagy rés... több»

 
gyorfigyuri10   2020. 01. 22.

0

Nem szeretem a vámpíros filmeket, sem a sorozatokat de ez most valamiért megfogott és nem tudtam abbahagyni. 2 nap alatt végeztem vele. Nagyon jól fel van építve az elejétől kezdve, íjesztőnek nem mondanám de izgalmas kis sorozat. Ajánlom mindenkinek. Már nagyon várom a folytatást.

 

Peter Outerbridge és Greg Bryk már dolgozott együtt a ReGenesisben.

(Shelby07)
 

Az első előzetest 2019. november 19-én mutatták be.

(Shelby07)
 

Silver Bullet kávézónak hívjak azt a helyet, ahol Michael megkér egy idegent, hogy használhassa a laptopját.

(Shelby07)
 

Kimberly-Sue Murray és Sydney Meyer egyaránt szerepelt a Shadowhunters sorozatban.

(Shelby07)
 

Ez a második alkalom, amikor Laura Vandervoort olyan szereplőt játszik, aki ember volt, mielőtt természetfeletti lénnyé alakult volna. Az első a Bittenben (2014) volt, amikor emberből vérfarkassá vált.

(Shelby07)