Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A 81-es számú archívum (2022)

Archive 81
Filmadatlap
 
41
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Cipőket boxoló   2022. 01. 21.

legújabb vélemény

0
A nagy semmi, és mi csak nézzük!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Netflix lassan (de biztosan) csuklik össze, és miután megnéztem a sorozatot, meg is értem, vagyis most már megértem. Tökéletes kezdéssel hasít az arcunkba a filmsorozat, és fellélegeztem, na végre. Itt van az a film, ami nekem kell. Két idősíkon mozog, found footage, mi kell még? Hogy mi? Amit hiányoltam, az a történet és a színészi játék. Gyengék és unalmasak, valahogy élettelenek lettek. Ahogy belemerültünk a történetbe, és jöttek az újabb részek, kezdtem feszült lenni. Mi a jó fene történik itt? Dan (Mamoudou Athie) egy felkérésre, amit nem akar vagy nem tud visszautasítani, bőszen javítja egy kietlen helyen az avítt, idejemúlt szalagokat. Alkohol, arctisztító pamacs és alkohol, vagy valami tisztító folyadék... Öcsém, ez kemény. Magyarul, én is szakértő vagyok, ez már tuti. Rendezőnk, Rebecca Thomas és Haiffa Al-Mansour beleszürkültek az egészbe. Elfáradtak a lányok, és ez nem is csoda, hiszen talán egyetlen értelmes alkotást sem tettek le még az asztalra, mondjuk a mai filmgyártásban nem is ez a lényeg. Legyél cool, legyél happy, újíts, csak ne érts hozzá. Ennyi, máris tiéd a rendezői szék. Nem spoilerezek, mert szenvedjen más is. Ami külön bosszantó volt, az a női főszereplő, Dina (Dina Shihabi) együgyű szerencsétlenkedése. Nemhogy kiesett a szerepéből, bele sem sikerült "esnie"! A CGI (már ami van) totális csőd. A vége? Azt a leborult szivarvégit! Iszonyatos! Jól indul, és egy rettenet lesz. Öröm lesz elfelejteni. KO a javából!

 
himi85   2022. 01. 16.

1
Különleges, rejtélyes, misztikus, furcsa - a Netflix újabb horrorsorozata

Főhősünk, Dan Turner legújabb megbízatása során egy 25 éve történt rejtélyes tűzesetet túlélt filmanyagokat kell restaurálnia és digitalizálnia. A felvételeket viszont az azóta eltűnt fiatal dokumentarista, Melody készítette, aki egy furcsa szekta és misztikus eltűnések után nyomozott... Nagyon érdekes, izgalmas, különc krimihorror-sorozattal rukkolt elő a Netflix, az elsőtől az utolsó percig kíváncsian s feszülten nyomozunk együtt a két főszereplővel. A színészi játékok jók, a sztori különleges, a hangulat furcsa és egyedi. Igazi ínyencfalat a misztikum rajongóinak. Tetszett. 7,5/10

 
istvan389236   2022. 01. 19.

1
Elképesztően egyedi koktél, 9.5/10

Van olyan, hogy összekevered a különböző összetevőket és moslékot kapsz. És van olyan, mint ez a film is, amikor egy szuper ütős koktélt. A zenéje, az atmoszféra és a színészek is jók. Twin Peaks, Ragyogás, A dolog ilyesmikből áll össze, és nagyon fincsi. Véleményem szerint egy nagyon egyedi sorozatot csináltak, érdemes megnézni.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 01. 19.

0
Lebilincselő

Mintha a Blair Wicth Projectet és a Rosemary gyermeke c. filmeket keresztezték volna ebben a sorozatban. Odaszegez a székhez és nem ereszt. Minden rész izgalmas és új információt hordoz magában. Ajánlom!

 
Tibor393598   2022. 01. 15.

0

Bejött ez a sorozat. Kellően misztikus és rejtélyes. Aki szereti ezen jelzőket egy film leírására, annak be fog jönni. Egyedül az utolsó rész lett elnagyolt, nagyobb katarzist vártam.