Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Suttogók (2015)

The Whispers
Filmadatlap
 
47
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
VvV   2018. 12. 27.

legújabb vélemény

Megbukott a sorozat, mielőtt ki tudott volna úgy rendesen bontakozni. Még csak bontogatta a szárnyait, körvonalazódott a story.

 
indingo   2017. 04. 11.

Jól indult, volt egy egyedi hangulata. utána valahogy nem tudtunk meg sok mindent a történtekről így picit csökkent a színvonal. Folytatásról egyelőre nincs hír.


 
Deku   2017. 08. 23.

A bemutatója nagyon felcsigázta az érdeklődésemet viszont nem tartott ez olyan sokáig. Szép lassan vontatottá és unalmassá vált. Nem haladt a történet sehova.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Én nagyon szeretem a misztikus sztorikat, főleg ha egy földön kívüli erő is áll a dologban. MIre elkezdhetett volna kibontakozni a sztori vége lett az első évadnak.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Különösebben nem fogott meg a sorozat, azt az egyé vadot megnéztem ami készült belőle. A filmleírás alapján érdekesebb sztorira számítottam, sokszor unalmas.

Brianna Brown
Milo Ventimiglia
Lily Rabe
Barry Sloane
Kylie Rogers
Barry Sloane
Lily Rabe
Lily Rabe
Kevan Ohtsji
Barry Sloane
Lily Rabe
Barry Sloane
Lily Rabe
Kylie Rogers
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.