Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63

4400 (2004)

The 4400
Filmadatlap
 
79
Szereplők
3
Vélemények
40
Képek
1
Videók
4400
 
Sepigufo Iván   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

Csalódás

Hát, nálam előbb bukott meg mint a gyártó TV-társaságnál. A második évad második részéig bírtam, aztán feladtam.Unalmas történet, rossz színészek., hiteltelen konfliktusok. Csak azért nem adok egyest, mert nem néztem végig és így nem érezném tisztességesnek, de az értékelésem messze túlzó! 2/5

 
HercegPeter   2017. 11. 02.

Elég gyorsan ledaráltam a négy évadot. Nem mondom, hogy kár volt, de már dühítő, hogy minden sorozatot olyan sokáig elhúznak, hogy aztán nem tudják rendesen befejezni. Rengeteg lezáratlan ügy maradt. Ha legalább egy résszel még megtoldják máris kaphatott volna egy kerekebb befejezést. Például lehetett volna egy kisebb harc vagy csata a normál és a p-pozitívak között. Ezt különösen bánom, mert viszont a képességeket elég jól eltalálták. De nem ez a legnagyobb hiba a sorozatban,hanem a párbeszédek. Az összes közhely, ami létezik elhangzik és megtörténik benne. Csak annak ajánlom, akinek tényleg nincs jobb dolga.


 
Edii   2015. 09. 24.

Nagyon tetszett, de a végén kiakadtam!Miért van az hogy sose tudnak egy jó sztorit normálisan befejezni? Annyi dolog maradt megválaszolatlan!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.