N/A

4400 - 2. évad

The 4400 (S02)

Érdekességek
Cikkek

Kyle megpróbálja meglátogatni unokatestvérét, Shawnt a 4400 Központban, de kidobják. Richard és Lily kétségbeesetten próbálják megvédeni lányukat, Isabelle-t Colliertől és más őrültektől.

(Szarka Károly)

2025.12.27 Yosihiro

2.évad: Egy új világ

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Ebben az évadban a főszereplők élete megváltozik. Mindenhol komoly változások szerepelnek, és közben egyre több 4400-es képességet ismerhetünk meg. Tom és Elene, valamint Diana és Maia, továbbá Shawn és Kyle a fő vezérvonalak. Isabell pedig a háttérben szerepel, de mégis hatással van nemcsak szüleire, hanem az egész 4400-ra. A sorozatot nézve szerintem hullámzó az intenzitás. A végére mindig jobb részeket kapunk, és olyan dolgokat, amik a folytatást sugallják, tehát nem ül le a történet, hanem végül is egy közepes jó színvonalat tart. A két hősöm, Tom és Diana még nem érték el a közös pontot, más történetvezetést adtak nekik, pedig azt hittem, ők valahol összejönnek. Még nincs vége, és az idő összekovácsolhatja őket. Várom a következő évadot, és remélem, azért tudják legalább ezt a színvonalat tartani.

A rejtély
2008