Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
81%

13-as raktár (2009-2014)

Warehouse 13
Filmadatlap
 
90
Szereplők
8
Vélemények
100
Képek
Videók

Galéria (100)

 
Robinson76   2020. 11. 14.

legújabb vélemény

0
A szegény ember Mulder-Scully duója

Ez a sorozat azoknak szerezhet örömet, akik szeretik a viszonylag egyszerű történeteket, az egymást viccesen cseszegető főszereplőket, és nem okoz nekik gondot némi tárgyi tévedésekkel tarkított kincskeresés. Egy kis akció itt, egy kis lelkizés ott, mindez leöntve misztikus maszlaggal, és már készen is áll a nem túl acélos, de szerethető széria.

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Igaz, hogy a grafika nagyon gyenge, de mégis a története erősre sikeredett, a hangulat nagyon jó, a színészek pedig tehetségesek!

 
titra   2015. 05. 29.

0

Az alapsztori tetszett, a színészek nem voltak valami meggyőzőek, a karakterek többsége is átlagosnak mondható, talán Artie és Claudia tetszettek a legjobban. Nem kedvelem az ilyen ereklyevadászos történeteket, de ez szerintem más volt. Tényleg a rak... több»

 
Kate Rainbow   2016. 04. 25.

0

Igazán sajnálom, hogy vége lett, mert nagyon király kis sorozat volt. Nagyon tetszett az alap történet, és ahogy a többit köré építették. Nagyon humoros és látványos is volt a sorozat. Jó lenne ha lenne folytatás. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta.

 
house354   2015. 05. 01.

0

Ez egy tipikus olyan sorozat, ahol a gyenge grafikai megoldások ellenére a történet és a szereplők mégis élvezhetővé tették. Nagyon szerettem, kár hogy vége lett.

 
emiel   2018. 10. 15.

0

Nem volt rossz a sorozat, bár az első évad után kicsit megfeledkeztem róla az újoncok miatt. Aztán később elővettem és bedaráltam, az én szememben ez jót tett a szériának. A lezárás teljesen korrekt volt, úgy tűnik, a lehető legjobbkor hagyták abba. Még egy-két évad valószínűleg már sok lett volna ebből.

 
Dan   2018. 07. 09.

0

Sajnálom, hogy véget ért, azt meg még jobban, hogy az utolsó csak ilyen csonka évad lett, de legalább tisztességesen le tudták zárni. Én kimondottan kedveltem, megvolt ennek a maga hangulata és a helye a sorozatok mezőnyében. Legalább egy teljes lezáró évadot megérdemelt volna.

 

A sorozatban számos utalás van a SyFy másik, Eureka című szériájára. Douglas Fargo például a Global Dynamics alkalmazotta Eureka városában.

(hp)
 

Az Eurekaban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
 

Brent Spiner visszatérő szereplő a negyedik évadban. Ő és az Artie-t alakító Saul Rubinek korábban a Star Trek: Az új nemzedékben és a Leverage című sorozatban is együtt játszott.

(hp)