Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
90
Szereplők
7
Vélemények
100
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kate Rainbow   2016. 04. 25.

legújabb vélemény

Igazán sajnálom, hogy vége lett, mert nagyon király kis sorozat volt. Nagyon tetszett az alap történet, és ahogy a többit köré építették. Nagyon humoros és látványos is volt a sorozat. Jó lenne ha lenne folytatás. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta.

 
Edii   2015. 09. 17.

Igaz, hogy a grafika nagyon gyenge, de mégis a története erősre sikeredett, a hangulat nagyon jó, a színészek pedig tehetségesek!


 
titra   2015. 05. 29.

Az alapsztori tetszett, a színészek nem voltak valami meggyőzőek, a karakterek többsége is átlagosnak mondható, talán Artie és Claudia tetszettek a legjobban. Nem kedvelem az ilyen ereklyevadászos történeteket, de ez szerintem más volt. Tényleg a raktár volt a főszereplő, ez volt benne a legjobb, meg azok a részek ahol ők maguk sem tudták éppen hol vannak és milyen tárgy hatása alatt állnak. Volt benne folytatólagos főszál, ez is pozitív, talán ezek miatt néztem végig. Így visszagondolva minden hibája ellenére szívesen néztem volna tovább, úgyhogy jobb mint közepes.

 
house354   2015. 05. 01.

Ez egy tipikus olyan sorozat, ahol a gyenge grafikai megoldások ellenére a történet és a szereplők mégis élvezhetővé tették. Nagyon szerettem, kár hogy vége lett.

 
emiel   2015. 09. 28.

Nem volt rossz a sorozat, bár az első évad után kicsit megfeledkeztem róla az újoncok miatt. Aztán később elővettem és bedaráltam, az én szememben ez jót tett a szériának. A lezárás teljesen korrekt volt, úgy tűnik, a lehető legjobbkor hagyták abba. Még egy-két évad valószínűleg már sok lett volna ebből.

 

A sorozatban számos utalás van a SyFy másik, Eureka című szériájára. Douglas Fargo például a Global Dynamics alkalmazotta Eureka városában.

(hp)
 

Az Eurekaban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
 

Brent Spiner visszatérő szereplő a negyedik évadban. Ő és az Artie-t alakító Saul Rubinek korábban a Star Trek: Az új nemzedékben és a Leverage című sorozatban is együtt játszott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.