Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

13-as raktár (2009-2014)

Warehouse 13
Filmadatlap
 
90
Szereplők
9
Vélemények
100
Képek
Videók

Galéria (100)

 
indra666   2022. 05. 16.

legújabb vélemény

0

Semmi egetverő, több film is feldolgozta a témát, semmi váratlan. Arra jó, ha elalvás előtt nézed, hogy nézzél valamit.

 
Robinson76   2020. 11. 14.

0
A szegény ember Mulder-Scully duója

Ez a sorozat azoknak szerezhet örömet, akik szeretik a viszonylag egyszerű történeteket, az egymást viccesen cseszegető főszereplőket, és nem okoz nekik gondot némi tárgyi tévedésekkel tarkított kincskeresés. Egy kis akció itt, egy kis lelkizés ott, mindez leöntve misztikus maszlaggal, és már készen is áll a nem túl acélos, de szerethető széria.

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Igaz, hogy a grafika nagyon gyenge, de mégis a története erősre sikeredett, a hangulat nagyon jó, a színészek pedig tehetségesek!

 
titra   2015. 05. 29.

0

Az alapsztori tetszett, a színészek nem voltak valami meggyőzőek, a karakterek többsége is átlagosnak mondható, talán Artie és Claudia tetszettek a legjobban. Nem kedvelem az ilyen ereklyevadászos történeteket, de ez szerintem más volt. Tényleg a rak... több»

 
Kate Rainbow   2016. 04. 25.

0

Igazán sajnálom, hogy vége lett, mert nagyon király kis sorozat volt. Nagyon tetszett az alap történet, és ahogy a többit köré építették. Nagyon humoros és látványos is volt a sorozat. Jó lenne ha lenne folytatás. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta.

 
house354   2015. 05. 01.

0

Ez egy tipikus olyan sorozat, ahol a gyenge grafikai megoldások ellenére a történet és a szereplők mégis élvezhetővé tették. Nagyon szerettem, kár hogy vége lett.

 
Zsombi   2014. 10. 20.

0

Volt hibája a sorozatnak bőven, de engem valahogy mégis szórakoztatni tudott. Erre mondják azt, hogy guilty pleasure, tudod, hogy nem stimmel a dolog, de ott ragasz előtte. Nincs ezzel baj, de viszont az igazság az, hogy akit nem fog meg elsőre, az j... több»

 

A sorozatban számos utalás van a SyFy másik, Eureka című szériájára. Douglas Fargo például a Global Dynamics alkalmazotta Eureka városában.

(hp)
 

Az Eurekaban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
 

Brent Spiner visszatérő szereplő a negyedik évadban. Ő és az Artie-t alakító Saul Rubinek korábban a Star Trek: Az új nemzedékben és a Leverage című sorozatban is együtt játszott.

(hp)