Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
61
Szereplők
2
Vélemények
39
Képek
3
Videók
Dark Matter
 
papaja   2016. 03. 12.

legújabb vélemény

Végre itt van egy jó kis űrben játszódó sorozat megint! Jobbat vártam, azt be kell vallanom, de végülis ez is megteszi. A cselekménye kifejezetten jó; izgalmas és fordulatos. A szereplőkkel sem volt bajom, habár olykor amatőr a játékuk.

 
issue   2015. 08. 27.

Nekem nem jött be ez a széria, sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.

 

A képregény és a filmsorozat között van némi eltérés: One (Marc Bendavid) eredetileg zöld szemű, a képernyőn azonban barna szemekkel köszön vissza, Androidot (Zoie Palmer) pedig az eredeti tervek szerint haladva férfinak kellett volna játszania.

(erare)
 

A sorozat forgatókönyvírója, Joseph Mallozzi gyakran posztol blogján a széria történetével kapcsolatosan olyan információkat, melyek rendre nem kerülnek be a sorozat eseményeinek sorába.

(erare)
 

A sorozat első epizódját az az AmandaTapping rendezte, aki kulcsszereplője volt a Csillagkapu (1997) című sci-fi sorozatnak.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.