Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Éjszakai ég (2022)

Night Sky
Filmadatlap
 
35
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Sissy Spacek
J.K. Simmons
Adam Bartley
Adam Bartley
Cass Buggé
Adam Bartley
Sissy Spacek
J.K. Simmons

Videók (1)

 
Kiss Norbert   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

0
Imádom a scifit, de...

Én szeretem a gondolkodós filmeket, amik vontatottak, de ez olyan vontatott, hogy én nem bírom végignézni!

 
Gyula   2022. 05. 20.

0

A színészi játék nagyon jó. Az egész minősége is nagyon jó. Kicsit lassan halad, de még mindig érdekes. Érdemes megnézni. Sissy Spacek nagyon jót alakít.

 
Mobee   2022. 05. 22.

0

Lassú az elejétől a végéig. Remek színészi játék, de a történet annyira húzódik, hogy mindent beárnyékol. Könnyen le lehetett volna rövidíteni 3 epizódra. Esetleg akár csak egy filmre.

 
CSaba   2022. 05. 21.

0

JK Simmons, Sissy Spacek és az űr, mi hiányozhat? Nos, igazából semmi, ez nem egy klisés, lézerekkel és technológiával teli, őrült sci-fi sorozat, hanem egy karakterközpontú történet, amelynek középpontjában a család, a kapcsolatok, valamint a fejlődés és a hanyatlás áll.

 

J.K. Simmons Ed O'Neill helyett állt be Franklin szerepére. O'Neill személyes okok miatt lépett ki a sorozatból.

(Hupka Adrián)
 
Az Amazon Prime mintha megtalálta volna a saját kis rétegműfaját a csendes, vidéki sci-fikben. A Térség nagyszabású űroperája mellett olyan minimalistább és érzelemközpontú megközelítésű zsánerdarabokat találunk a platformon, mint a Történetek a hurokból, vagy az idei Odakinn. Az Éjszakai ég hasonló receptet követ, mint az utóbb említett sorozat. Egy idős házaspár “unalmas” hétköznapjaiba kúszik be egy fantasztikus szál, ami végig inkább csak a háttérben lappang. De egyben annak inverzét is nyújtja. Mert míg az Odakinn inkább volt érdekfeszítő a misztikuma miatt, az Éjszakai égben sokkal erősebb a családi dráma. Sőt, szinte kár is, hogy belevitték a sci-fit. Kritika. több»