Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Eureka (2006-2012)

Eureka
Filmadatlap
 
106
Szereplők
8
Vélemények
31
Képek
Videók

Galéria (31)

 
JRD   2022. 09. 09.

legújabb vélemény

0

Érdekes sorozat. Fizika, kvantummechanika, kísérletek, zsenik és egy a többiek között nagyon is átlagosnak számító seriff. Engem annyira nem kötött le, de mégis nyugodt szívvel tudom ajánlani. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Annuska   2021. 10. 29.

1

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Humoros volt, de mégis volt benne valami misztikus. A karaktereket is jól eltalálták.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

0

Az eleje nagyon izgalmas volt ahogy ez a külső szemlélődő majdhogynem véletlen belecsöppent ebbe a furcsábbnál furcsább feltalálókkal és találmányokkal vegyes világba. De utána már egyre kevesebb eredeti ötlet kezdett lenni és csak ismételte önmagát.

 
Robinson76   2021. 05. 26.

0
Az emberi gyarlóság és a tudomány

Inkább egy – helyenként – poénos/comedy sci-fi sorozatról beszélhetünk eme széria kapcsán, amely egy városról szól, ami a legnagyobb elméknek ad otthont az Egyesült Államokban. A szigorúan titkos város soha nem került fel egy térképre sem, továbbá létezését sem hozták nyilvánosságra, és nem is véletlenül. Az elmúlt fél évszázad legnagyobb technológiai újításai mind itt születtek, de a tudományos kutatás nem mindig végződik úgy, ahogy tervezték... A sorozat hoz egyfajta átlagot, talán még az felett is teljesít az elején, de erre a szériára is igaz, hogy több volt benne, és a kezdetben jónak tűnő sorozat egy picit ellaposodik. Persze az is lehet, hogy az elmúlt 15 év alatt rosszul öregedett a sorozat, és azóta készültek lényegesen jobb szériák a műfajban, és ezért értékelem alul, de ez nálam csak közepes.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Ez is azok közé a sorozatok közé tartozik, amin már többször átrágtam magam. Egyszerűen imádom. Annyira megkedveltem a szereplőket és a várost, hogy kedvem lenne köztük élni. Sarah pedig biztosan a legjobb barátnőm lenne! :D Az időutazós részeket les... több»

 
Rajkó   2016. 07. 19.

0

Maga az alapötlet zseniális, az első évad pedig hozta az általam elvárt szintet. De a második évadtól folyamatosan kezdett ellaposodni, így már egyáltalán nem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a SyFy elkaszálja a sorozatot. Az Eureka így sajnos csak az erős középmezőnybe férhet bele, pedig jobban indult.

 
Zsombi   2016. 04. 04.

0

Én nagyon sajnáltam, hogy elmeszelték a sorozatot, jó kis nyomozós, vicces széria volt, mondjuk nem egy tipikus scifi, kicsit meg is lepődtem, hogy mennyire laza és humoros volt helyenként, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. Van abban igazság, ... több»

 

A sorozatot Vancouver, Chilliwack, Surrey és Port Moody városában forgatták.

(hp)
 

A sorozat eredetileg az ötödik évad tizenkettedik részével ért volna véget, azonban Jaime Paglia, a sorozat atyja meg tudta győzni a szériát gyártó stúdiót, hogy a tisztességes lezárás miatt hadd készíthessenek plusz egy részt.

(hp)
 

A sorozatban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
 

A készítők tervei szerint S.A.R.A.H. hangját eredetileg Sarah Michelle Gellar kölcsönözte volna.

(hp)
 

A sorozat ötlete Jaime Paglia és egy forgatókönyvíró barátjának közös ebédjén pattant ki producer és író fejből.

(hp)