Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
106
Szereplők
6
Vélemények
31
Képek
Videók
Eureka
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Az eleje nagyon izgalmas volt ahogy ez a külső szemlélődő majdhogynem véletlen belecsöppent ebbe a furcsábbnál furcsább feltalálókkal és találmányokkal vegyes világba. De utána már egyre kevesebb eredeti ötlet kezdett lenni és csak ismételte önmagát.

 
Edii   2015. 09. 17.

Talán minden második rész, ha nézhető, tiszta unalom az egész... A karakterek nagyon rosszak, szinte az összes negatív! És az alacsony költségvetés miatt elég gagyi.


 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez is azok közé a sorozatok közé tartozik, amin már többször átrágtam magam. Egyszerűen imádom. Annyira megkedveltem a szereplőket és a várost, hogy kedvem lenne köztük élni. Sarah pedig biztosan a legjobb barátnőm lenne! :D Az időutazós részeket leszámítva tetszett az egész sorozat, még a negatív szereplőket is szerettem. Bár csak fikció az egész, de inspirált az is, hogy egy olyan lány, mint Zoe mire vitte. Ajánlom mindenkinek, bármilyen korosztálynak!

 
thanky   2015. 02. 08.

A kaszálás tudata nagyon letargikus állapotba sodort, nagyon szerettem ezt a sorozatot, bár sajnos nem a kezdettől fogva követtem, valahol a második évad környékén kezdtem bekapcsolódni, és felvenni a fonalat a történetben. Nyomozós sci-fi, ami kellőképpen jó szórakozást nyújt egy-egy délután.

 
Rajkó   2016. 07. 19.

Maga az alapötlet zseniális, az első évad pedig hozta az általam elvárt szintet. De a második évadtól folyamatosan kezdett ellaposodni, így már egyáltalán nem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a SyFy elkaszálja a sorozatot. Az Eureka így sajnos csak az erős középmezőnybe férhet bele, pedig jobban indult.

 

A sorozatot Vancouver, Chilliwack, Surrey és Port Moody városában forgatták.

(hp)
 

A sorozat eredetileg az ötödik évad tizenkettedik részével ért volna véget, azonban Jaime Paglia, a sorozat atyja meg tudta győzni a szériát gyártó stúdiót, hogy a tisztességes lezárás miatt hadd készíthessenek plusz egy részt.

(hp)
 

A sorozatban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.