Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Eureka (2006-2012)

Eureka
Filmadatlap
 
106
Szereplők
8
Vélemények
31
Képek
Videók

Galéria (31)

 
Annuska   2021. 10. 29.

legújabb vélemény

1

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Humoros volt, de mégis volt benne valami misztikus. A karaktereket is jól eltalálták.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

0

Az eleje nagyon izgalmas volt ahogy ez a külső szemlélődő majdhogynem véletlen belecsöppent ebbe a furcsábbnál furcsább feltalálókkal és találmányokkal vegyes világba. De utána már egyre kevesebb eredeti ötlet kezdett lenni és csak ismételte önmagát.

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Talán minden második rész, ha nézhető, tiszta unalom az egész... A karakterek nagyon rosszak, szinte az összes negatív! És az alacsony költségvetés miatt elég gagyi.

 
Robinson76   2021. 05. 26.

0
Az emberi gyarlóság és a tudomány

Inkább egy – helyenként – poénos/comedy sci-fi sorozatról beszélhetünk eme széria kapcsán, amely egy városról szól, ami a legnagyobb elméknek ad otthont az Egyesült Államokban. A szigorúan titkos város soha nem került fel egy térképre sem, továbbá létezését sem hozták nyilvánosságra, és nem is véletlenül. Az elmúlt fél évszázad legnagyobb technológiai újításai mind itt születtek, de a tudományos kutatás nem mindig végződik úgy, ahogy tervezték... A sorozat hoz egyfajta átlagot, talán még az felett is teljesít az elején, de erre a szériára is igaz, hogy több volt benne, és a kezdetben jónak tűnő sorozat egy picit ellaposodik. Persze az is lehet, hogy az elmúlt 15 év alatt rosszul öregedett a sorozat, és azóta készültek lényegesen jobb szériák a műfajban, és ezért értékelem alul, de ez nálam csak közepes.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Ez is azok közé a sorozatok közé tartozik, amin már többször átrágtam magam. Egyszerűen imádom. Annyira megkedveltem a szereplőket és a várost, hogy kedvem lenne köztük élni. Sarah pedig biztosan a legjobb barátnőm lenne! :D Az időutazós részeket les... több»

 
thanky   2015. 02. 08.

0

A kaszálás tudata nagyon letargikus állapotba sodort, nagyon szerettem ezt a sorozatot, bár sajnos nem a kezdettől fogva követtem, valahol a második évad környékén kezdtem bekapcsolódni, és felvenni a fonalat a történetben. Nyomozós sci-fi, ami kellőképpen jó szórakozást nyújt egy-egy délután.

 
Rajkó   2016. 07. 19.

0

Maga az alapötlet zseniális, az első évad pedig hozta az általam elvárt szintet. De a második évadtól folyamatosan kezdett ellaposodni, így már egyáltalán nem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a SyFy elkaszálja a sorozatot. Az Eureka így sajnos csak az erős középmezőnybe férhet bele, pedig jobban indult.

 

A sorozatot Vancouver, Chilliwack, Surrey és Port Moody városában forgatták.

(hp)
 

A sorozat eredetileg az ötödik évad tizenkettedik részével ért volna véget, azonban Jaime Paglia, a sorozat atyja meg tudta győzni a szériát gyártó stúdiót, hogy a tisztességes lezárás miatt hadd készíthessenek plusz egy részt.

(hp)
 

A sorozatban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
 

A készítők tervei szerint S.A.R.A.H. hangját eredetileg Sarah Michelle Gellar kölcsönözte volna.

(hp)
 

A sorozat ötlete Jaime Paglia és egy forgatókönyvíró barátjának közös ebédjén pattant ki producer és író fejből.

(hp)