Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
106
Szereplők
6
Vélemények
31
Képek
Videók
Eureka
 
Edii   2015. 09. 17.

Talán minden második rész, ha nézhető, tiszta unalom az egész... A karakterek nagyon rosszak, szinte az összes negatív! És az alacsony költségvetés miatt elég gagyi.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

Az eleje nagyon izgalmas volt ahogy ez a külső szemlélődő majdhogynem véletlen belecsöppent ebbe a furcsábbnál furcsább feltalálókkal és találmányokkal vegyes világba. De utána már egyre kevesebb eredeti ötlet kezdett lenni és csak ismételte önmagát.


 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez is azok közé a sorozatok közé tartozik, amin már többször átrágtam magam. Egyszerűen imádom. Annyira megkedveltem a szereplőket és a várost, hogy kedvem lenne köztük élni. Sarah pedig biztosan a legjobb barátnőm lenne! :D Az időutazós részeket leszámítva tetszett az egész sorozat, még a negatív szereplőket is szerettem. Bár csak fikció az egész, de inspirált az is, hogy egy olyan lány, mint Zoe mire vitte. Ajánlom mindenkinek, bármilyen korosztálynak!

 
thanky   2015. 02. 08.

A kaszálás tudata nagyon letargikus állapotba sodort, nagyon szerettem ezt a sorozatot, bár sajnos nem a kezdettől fogva követtem, valahol a második évad környékén kezdtem bekapcsolódni, és felvenni a fonalat a történetben. Nyomozós sci-fi, ami kellőképpen jó szórakozást nyújt egy-egy délután.

 
Rajkó   2016. 07. 19.

Maga az alapötlet zseniális, az első évad pedig hozta az általam elvárt szintet. De a második évadtól folyamatosan kezdett ellaposodni, így már egyáltalán nem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a SyFy elkaszálja a sorozatot. Az Eureka így sajnos csak az erős középmezőnybe férhet bele, pedig jobban indult.

 

A sorozatot Vancouver, Chilliwack, Surrey és Port Moody városában forgatták.

(hp)
 

A sorozat eredetileg az ötödik évad tizenkettedik részével ért volna véget, azonban Jaime Paglia, a sorozat atyja meg tudta győzni a szériát gyártó stúdiót, hogy a tisztességes lezárás miatt hadd készíthessenek plusz egy részt.

(hp)
 

A sorozatban a 13-as raktár (a SyFy másik saját gyártású sorozata) két színésze, Allison Scagliotti és is feltűnik, akik minkét szériában ugyanazt a karaktert játsszák (crossover).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.