Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Orville (2017)

The Orville
Filmadatlap
 
58
Szereplők
4
Vélemények
150
Képek
10
Videók
 Orville
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Jackynee   2019. 11. 02.

legújabb vélemény

A látszat néha csal...

Az első részt látva, valamilyen paródia sorozatra számítottam, de szerintem így két évad után, már nem ez a helyzet. Hangulatában hozza a Star Trek-es időket, de mégis egy kicsit visszafogottabban, kissé humoros formában. Én ajánlom, és ne tévesszen meg az első pár rész!

 
Hakker   2018. 03. 16.

Meglepően sok dologban hasonlít a Star trek Új generációjához, annyi eltérés azonban mindenképp van, hogy azt igazi színészek játszották és a történeteknek is volt egyedisége. Ennél a sorozatnál végtelen sok bugyuta történetvezetés van, nagyon gyenge színészi játékkal.


 
ricsiken   2017. 09. 18.

Sajnos a pilot nem győzött meg. Imádom Seth MacFarlane munkáit,de sajnos ez most eléggé gyengére és szárazra sikeredett. Nem nézhetetlen vagy ilyesmi,de Sethtől kicsit több viccesebb pillanatot vártam. Egy fele olyan humorszint is elég lett volna ,mint a "Hogyan rohanj a veszTEDbe" című filmben.A karakterekben látok potenciált bőven. Bízom benne ,hogy a következő részbe már lesz több humorosabb pillanat.

 
Cska   2019. 10. 01.

Asziszem ezt sorozatot mindig szívesen újra néznem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.