Kapaszkodj meg: Liam Neesonnel jöhet a Csupasz pisztoly rebootja!

Nehéz elhinni, de a legendás Leslie Nielsen közel 10 éve már nincs közöttünk. A színészt a legtöbben valószínűleg a Csupasz pisztoly Frank Drebinjeként ismerik, aki talán még vissza is térhet egy új történetben.

Ezzel kapcsolatban nem más, mint Liam Neeson beszélt a People magazinnak adott interjú során. A színész nemrégiben azt is elárulta, hogy a jövőben várhatóan nem vállal több szerepet akciófilmekben, így karrierje akár egy teljesen új irányt válthat.

Neeson az interjúban szintén elmondta, hogy a közelmúltban Seth MacFarlane-nel és Paramount stúdióval folytatott tárgyalásokat, mindez pedig már csak annak fényében is találgatásra adhat okot, hogy MacFarlane elmondása alapján tervei között szerepel egy “Csupasz pisztoly-szerű” film elkészítése.

A páros számára nem lenne újdonság a közös munka, hiszen korábban olyan produkciókon dolgoztak együtt, mint a Hogyan rohanj a veszTEDbe, a Ted 2, a Family Guy és az Orville című sorozat.

A Csupasz pisztoly reboot kapcsán egyébként korábban már Ed Helms, a Másnaposok sztárjának neve is felmerült, a projektet azonban a mai napig nem került megvalósításra.