Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
87%

Másnaposok (2009)

The Hangover
Filmadatlap
 
28
Szereplők
172
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper

Videók (2)

 
ANdraS   2020. 07. 21.

legújabb vélemény

0
Eredeti és ötletes crazy vígjáték

Kissé túlfűtött, de alapvetően jó vígjáték, tele crazy és tipikusan amerikai jelenetekkel. A filmet az eredeti ötlet (retrospektív nyomozás, mi is történt az előző éjszakán, amikor mindannyian totálisan széttörtük magunkat?) és az, hogy jó színészek játszanak benne, viszi el a hátán, így a dilis, erőltetett jelenetek is hihetőbbek. Akinek nincs gondja az amolyan “ízléstelen” vígjátékokkal, nem fog melléfogni vele.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Egyszerűen zseniális vígjáték, nagyon pörgős és végig izgalmas emellett pedig nagyon vicces is. Mindenkinek ajánlom.

 
indingo   2017. 10. 07.

0

Néhol picit erőltetettnek éreztem, de nem vészesen. A története újszerű, meghökkentő és vicces ezért követte még pár rész. Én jobban szeretem Coopert drámaibb szerepekben.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Hát ez valami fergetegesen vicces lett. Amikor először láttam fetrengtem a röhögéstől. Sajnos ez nem mondható el utódairól de ez a legkevesebb. Frappáns és mindig tartogat valami újat.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Mára már majdnem klasszikussá vált vígjáték. Vannak benne vicces és kevésbé vicces karakterek, de mindenkinek van legalább egy jó poénja. Sokakkal történt már olyan, hogy egy jól sikerült este után nem volt tiszta, hogy mi történt. Na ugye itt is ez ... több»

 
dailyfilmsan   2017. 11. 23.

0

Ökök kedvenc! Kiváltképpen nekem a zenék tetszenek benne, nem az őrültségek. Előre félek milyen legénybúcsúja lesz majd a páromnak :D

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

0

Ki az, aki még nem találkozott a helyzettel, hogy felkel és vannak dolgok, amik nincsenek meg neki? A film pont ezt akarja bemutatni a legelvetemültebb eszközeivel. Ez a rész még megtalálta a balanszt az alpári és a vicces között, így felhőtlen szórakozást tud nyújtani.

A film összbevétele 467 483 912 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatásán valóban hiányzott Ed Helms foga.

(felicity)
 

Mike Tyson bevallotta, hogy kokaint szívott, mikor a filmet forgatták. A filmet látva azonban elgondolkozott és meggyőzte magát, hogy változtatnia kell az életén.

(Mavil)
 

Phil karaktere kapcsán Ethan Embry is szóba került.

(Mavil)
 

Tripp Vinson-nak, Chris Bender executive producer egy barátjának és producer társának esete inspirálta a film egyik jelenetét. Vinson is eltűnt a saját legénybúcsújáról, s végül egy sztriptíz klubban ébredt fel, ahol egy igen drága számlát kellett végül kifizetnie.

(Mavil)
 

A film forgatókönyve szerepelt a 2007 Blacklist-en.

(Mavil)