Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Másnaposok (2009)

The Hangover
Filmadatlap
 
28
Szereplők
172
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

0

Akkor épp ez kellett a népnek, már unták az Amerikai pitét, emelni kellett a szintet. Alapot adott millió hasonló filmnek. Nekem nem jött be, de az ilyen jellegű filmek közül soha egy sem ütötte meg a mércét.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 06.

a nap véleménye

3
Ami Vegasban marad, az ott is marad

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez úgy, ahogy van, egy nagyon őrült és jó cselekménnyel megáldott vígjáték. Minden van benne, ami egy vígjátékba kell, pedig semmi extra az alapötlet, mégis sikerült egy izgalmas, pörgős, összetett filmet kihoznia Todd Phillips rendezőnek. Már az e... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Egyszerűen zseniális vígjáték, nagyon pörgős és végig izgalmas emellett pedig nagyon vicces is. Mindenkinek ajánlom.

 
indingo   2017. 10. 07.

0

Néhol picit erőltetettnek éreztem, de nem vészesen. A története újszerű, meghökkentő és vicces ezért követte még pár rész. Én jobban szeretem Coopert drámaibb szerepekben.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

0

Majdnem mindíg az első rész a legjobb,és ez erre a trilógiára is igaz....Iszonyatosan jópoénok,és ténylegesen próbára teszik a rekeszizmokat.Szinte minden karakter a helyén van,de nekem a nagyon nagy kedvencem Zach Galifianakis, aki őrületesen jó,rászabták ezt a karaktert.Ajánlott.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Hát ez valami fergetegesen vicces lett. Amikor először láttam fetrengtem a röhögéstől. Sajnos ez nem mondható el utódairól de ez a legkevesebb. Frappáns és mindig tartogat valami újat.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Mára már majdnem klasszikussá vált vígjáték. Vannak benne vicces és kevésbé vicces karakterek, de mindenkinek van legalább egy jó poénja. Sokakkal történt már olyan, hogy egy jól sikerült este után nem volt tiszta, hogy mi történt. Na ugye itt is ez ... több»

A film összbevétele 467 483 912 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatásán valóban hiányzott Ed Helms foga.

(felicity)
 

Mike Tyson bevallotta, hogy kokaint szívott, mikor a filmet forgatták. A filmet látva azonban elgondolkozott és meggyőzte magát, hogy változtatnia kell az életén.

(Mavil)
 

Phil karaktere kapcsán Ethan Embry is szóba került.

(Mavil)
 

Tripp Vinson-nak, Chris Bender executive producer egy barátjának és producer társának esete inspirálta a film egyik jelenetét. Vinson is eltűnt a saját legénybúcsújáról, s végül egy sztriptíz klubban ébredt fel, ahol egy igen drága számlát kellett végül kifizetnie.

(Mavil)
 

A film forgatókönyve szerepelt a 2007 Blacklist-en.

(Mavil)