Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Másnaposok

(The Hangover)
 
Brie  2015. 02. 17.

Belekezdtem hogy megnézem, de iszonyatosan unalmas tele hülyébbnél hülyébb viccekkel amit nem igazán lehet értékelni.

 
indingo  2017. 10. 07.

Néhol picit erőltetettnek éreztem, de nem vészesen. A története újszerű, meghökkentő és vicces ezért követte még pár rész. Én jobban szeretem Coopert drámaibb szerepekben.

 
HercegPeter  2016. 12. 04.

Mára már majdnem klasszikussá vált vígjáték. Vannak benne vicces és kevésbé vicces karakterek, de mindenkinek van legalább egy jó poénja. Sokakkal történt már olyan, hogy egy jól sikerült este után nem volt tiszta, hogy mi történt. Na ugye itt is ez a helyzet, de ez Amerika itt minden 100-szor csavarosabb. Mivel az alapsztori minden részben ugyanaz, így újat egyik sem mutat, de nem is sokkal gyengébbek, mint az első rész.

 
GedyPapa  2017. 03. 06.

Ki az, aki még nem találkozott a helyzettel, hogy felkel és vannak dolgok, amik nincsenek meg neki? A film pont ezt akarja bemutatni a legelvetemültebb eszközeivel. Ez a rész még megtalálta a balanszt az alpári és a vicces között, így felhőtlen szórakozást tud nyújtani.

 
Bthewatcher  2017. 07. 25.

Ez a film valami nagyon jó! Van sok hasonló, de ez a legjobb! Szórakoztató, és tartalmas is egyben a film ajánlom mindenkinek, aki nem riad vissza egy kis trágár stílustól.

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
 

Mike Tyson bevallotta, hogy kokaint szívott, mikor a filmet forgatták. A filmet látva azonban elgondolkozott és meggyőzte magát, hogy változtatnia kell az életén.

(Mavil)
 

Phil karaktere kapcsán Ethan Embry is szóba került.

(Mavil)
 

Tripp Vinson-nak, Chris Bender executive producer egy barátjának és producer társának esete inspirálta a film egyik jelenetét. Vinson is eltűnt a saját legénybúcsújáról, s végül egy sztriptíz klubban ébredt fel, ahol egy igen drága számlát kellett végül kifizetnie.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.