Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

(Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan)
 
Igob1  2016. 07. 24.

Az eddigi filmtörténet talán legrosszabb filmje a Borat. Nem is értem hogy mi volt ez a nagy felhajtás körülötte pár éve. Egyszerűen még viccesnek sem mondható inkább csak értelem nélküli egymásután pakolt jelenet és még a szereplők sem jók, ami már azért túlzás.

 
K.bogi  2016. 07. 22.

Elmebeteg vígjáték egyszerűen. Ennél borzalmasabb film elé még nem keveredett. Egy világpoénnak a karakterek miatt talán jó, de másra semmire egyszerűen. A fürdőruhája, az a zöld szörnyedvény a pasin világpoén lett, szerintem mindenkinek a Borat jut eszébe róla. Ennyi volt kb az egész film eredménye.

 
HercegPeter  2016. 12. 03.

Sacha Baron Cohen minden filmje (a Brüno-t leszámítva) zseniális. Úgy tud viccet csinálni bárkiből, hogy aki megsértődik annak nincs humora. Viccel a zsidókkal (pedig ó is zsidó származású), arabokkal, melegekkel és bárkivel, akivel csak tud. Nálam egyértelműen ez a filmje viszi a pálmát.

 
GedyPapa  2017. 03. 13.

Nagyon sokan piedesztálra emelik és emelték, hogy milyen jó film, de számomra pusztító volt. Pedig alapvetően még az alpári poénokat is kedvelem, de ez már túltolta és kifejezetten átment a megbotránkoztatáson túli világba. Így még kevésbé tetszett, pedig nyitottan álltam hozzá, pont a megítélése miatt.

 
Deku  2017. 09. 13.

Nagyon közel volt pedig ahhoz, hogy azt mondhassam rá, hogy ez mégis megérte. Sajnos azonban bőven várakozás alatt teljesített. Gyenge sztori, harmatos színészi játék övezi.

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Smoking Barrels: Borat
A Borat tehát összességében egy felemás koncepció és élmény: ahhoz túlságosan improvizatív, hogy szándékolt poénjai júl működjenek, ahhoz pedig túlságosan is kevés mozgástere van, hogy igazán eljátsszon a kamera elé ültetett áldozataival. 7/10
 

A kazah falvas jelenetet valójában egy kis román településen Moroeniben vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet eredetileg Todd Phillips (Másnaposok-trilógia) rendezte volna, ám a himnuszéneklős, rodeós jelenet után végül otthagyta a produkciót "kreatív nézeteltérésekre" hivatkozva.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Borat szomszédja, Nursultan Tuyakbay nevét a kazah elnök és egy ellenzéki politikus nevének keresztezésével kapta.

(BSzabina)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.