Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Repülők, vonatok, autók (1987)

Planes, Trains & Automobiles
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
kissjanos21   2016. 04. 04.

Nagyon szeretem John Candy-t, mint színészt. Annyira megható számomra John Candy karaktere ebben a filmben, ahogyan titkolja a felesége halálát... Szerintem szuper.

 
baalint   2017. 11. 13.

Engem nem győzött meg... egyszer ugyan nézhető, de azóta már rengeteg ilyen utazzuk át Amerikát jellegű filmet csináltak, és vannak jobbak is :) aki szereti a 80-as éveket annak jobban fog tetszeni :)


 
Zénó   2017. 12. 08.

Két remek színész fergeteges vígjátéka! Noha a hálaadás az időpont, karácsonyi filmnek is tökéletesen elmegy!

 
nero   2015. 11. 18.

Könnyed komédia Steve Martin és Johny Candy főszereplésével. Ennyi éppen elég a sikerhez. A történet egyszerű, de nem unalmas. Két idegen összefog, hogy hazajussanak. Ők ketten végzetesen különböznek egymástól, ami számos konfliktus alapjául szolgál, de nem értik egymást és szükségük is van egymásra.

 
tomvétsz   2015. 05. 11.

Ez a nyolcvanas évek egyik legjobb komédiája, de egészen biztosan a legjobb, amelyiknek a Hálaadás a témája. John Candy és Steve Martin remek színészek, mindketten a könnyed, humoros műfajokban tudnak igazán villogni. Aki még esetleg nem látta volna ezt a filmet, mindképpen nézze meg, mert megéri.

A film összbevétele 49 530 280 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatáson 180 kilométernyi filmszalagot használtak fel.

(ps)
 

John Candy és Steve Martin ezt tartja kedvenc filmjének a sajátjai közül.

(ps)
 

Több országúti jelenetet is a Buffalo és Springville közötti, átadás előtt álló sztrádán forgattak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.