Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Repülők, vonatok, autók (1987)

Planes, Trains & Automobiles
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
rainman   2020. 01. 27.

legújabb vélemény

Azt nemigen értem, hogy miért lett belőle klasszikus darab, de egy könnyed, mai szemmel nézve kissé butuska, időnként szerethető, máskor nagyon idegesítő karakterekkel operáló road movie a Repülők, vonatok, autók! Ami miatt mégsem lehet haragudni rá, az a John Hughes filmekre nagyon jellemző film végi tanulság, a szeretetről, elfogadásról, családról!

 
kissjanos21   2016. 04. 04.

Nagyon szeretem John Candy-t, mint színészt. Annyira megható számomra John Candy karaktere ebben a filmben, ahogyan titkolja a felesége halálát... Szerintem szuper.


 
baalint   2017. 11. 13.

Engem nem győzött meg... egyszer ugyan nézhető, de azóta már rengeteg ilyen utazzuk át Amerikát jellegű filmet csináltak, és vannak jobbak is :) aki szereti a 80-as éveket annak jobban fog tetszeni :)

 
Zénó   2017. 12. 08.

Két remek színész fergeteges vígjátéka! Noha a hálaadás az időpont, karácsonyi filmnek is tökéletesen elmegy!

 
nero   2015. 11. 18.

Könnyed komédia Steve Martin és Johny Candy főszereplésével. Ennyi éppen elég a sikerhez. A történet egyszerű, de nem unalmas. Két idegen összefog, hogy hazajussanak. Ők ketten végzetesen különböznek egymástól, ami számos konfliktus alapjául szolgál, de nem értik egymást és szükségük is van egymásra.

A film összbevétele 49 530 280 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatáson 180 kilométernyi filmszalagot használtak fel.

(ps)
 

John Candy és Steve Martin ezt tartja kedvenc filmjének a sajátjai közül.

(ps)
 

Több országúti jelenetet is a Buffalo és Springville közötti, átadás előtt álló sztrádán forgattak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.