Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
50
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Jeff Daniels nem egy túl jó színész,és nekem itt is rettenetesen halovány,Carrey viszi a hátán őt is,meg a produkciót is.Akkora baromság,hogy vegyük komolyan.Mindenkinek van létjogosultsága a Földön.Ma már nem nézném meg,de annak idején okés volt.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Jim Carrey nagyon sokoldalú színésznek tartom és ebben a filmben is megmutatta tehetségét, egyszer nézhető vígjáték.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Egyik kedvencem, bármikor meg tudom nézni és mindig ugyanúgy tudok nevetni rajta. De ez nem tetszhet mindenkinek. Ehhez teljesen ki kell kapcsolni az agyat és úgy kell nézni. Ne várjunk mélyenszántó gondolatokat és fontos mondanivalót. Ennek a filmek... több»

 
rbernadett   2015. 09. 13.

Ez a film nagyon ciki, de legalább nem gusztustalan.

 
Deku   2017. 08. 30.

Nem tudom feldicsérni ezt a filmet mivel nem tetszett, nem az én ízlésemnek volt való. Nem lett eszméletlen rossz a film de akkora nagy szám sem. Nekem nem jött be. Ennyi az egész.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 02.

Ne nyomd fullba a kretént...

Sajnálom hogy ez a film ennyire primitívre sikeredett. Én szeretem Jim Carryt és nagyon bírom legtöbb filmjét, de ez annyira gyenge lett hogy az nem kifejezés. Kiábrándultságomat az okozza hogy míg a Maskban, vagy az Ace Ventúrában brillírozik és a sokoldalúságát mutatja meg itt csak szimplán kreténkedik ami nem is vicces sok esetben. A filmet a nézhetetlenségtől csak az események kiszámíthatatlansága és a képsorok sokfélesége menti csak meg. Az a baj hogy hiába a vígjáték besorolás ez a film csak azoknak vicces meglátásom szerint akik azon a szinten vannak mint a két főszereplő. Nem hiszem hogy ez a film kiérdemli azt a helyet, amit magának kiharcolva jelenleg áll és amit mindenhol látni lehet. Azt sem nagyon értem hogy annó hogy tudott akkora bevételre szert tenni. Nem tartom érdemesnek a megtekintésre.

 
GedyPapa   2017. 04. 24.

Sose értettem, hogy miért kedveli annyi ember ezt a filmet, hiszen semmi nincs benne. Prosztó, alpári stílus, alkalmanként egy-egy jó poénnal, de az se kompenzálja a film értéktelenségét..

Jeff Daniels
Lauren Holly
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jeff Daniels
Jim Carrey
Lauren Holly
Jim Carrey
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jim Carrey
Jeff Daniels

A film összbevétele 247 275 374 dollár volt (imdb.com).

 

A filmhez készítettek egy rajzfilmsorozatot ami mindössze 13 részes lett.

(dailyfilmsan )
 

Nagyon szép bevételt produkált a film, összesen 247,3 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

16 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A bálban mindkét főszereplő egyszerre csinál egy nyalakodó nyelvmozdulatot, mely Hannibal Lecter (A bárányok hallgatnak) híres mondata utáni grimaszának kifigurázása.

(Miska bácsi)
 

A patkányméreg pirulák valójában Smarties cukorkák voltak.

(Miska bácsi)
 

Jim Carreynek 700.000 dollárt ajánlottak a szerepért, pont amikor előző filmje, az Ace Ventura első helyre került az amerikai nézettségi ranglistán. Az összeg újratárgyalásra került, végül 7 millió dollárt kapott, köze a teljes film költségvetésének felét.

(Miska bácsi)
 

Jeff Daniels -et egyátalán nem a Dumb és Dumber egyik főszereplőjének akarták. Egyedül Jim Carrey -nek köszönheti, hogy bekerült a forgatásba, hiszen ragaszkodott Jeff-hez.

(SzFa)
 

A filmnek 20 évvel később készült folytatása.

(SethFranco)
 

1994-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A két főszereplő karakterét a némafilm-sztár Harold Lloydról nevezték el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.