Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Családi üzelmek (2013)

We're the Millers
Filmadatlap
 
30
Szereplők
185
Vélemények
45
Képek
2
Videók

Galéria (45)

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

0

Nem a legrosszabb élményem egyike, de nem emlékszem, hogy nevettem volna rajta. Aki szereti a többi Aniston-vígjátékot, azok számára kellemes időtöltés lesz.

 
Artemisia   2017. 12. 23.

6

Remek vígjáték, alapvetően nagyon jó a film humora. A történet is jó, a karakterek nagyon szórakoztatóak és a színészek is kitűnően játszottak.

 
indingo   2017. 04. 10.

2

Mozgalmas sztorija van, elég jól fel lett építve. A poénok rendben voltak, nem éreztem őket nagyon közönségesnek. Volt valami újszerű hullám a filmben,

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

1

Ennél jobb vígjátékot ajánlani se tudok senkinek. Annyira nagy baromság, hogy nincs olyan akinek ne tetszene. Remek kikapcsolódás. 5/5

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 28.

0
Vagy

Hát erről aztán jó sok mindent lehet mondani, ugyanis eléggé megosztott általában az ilyesfajta vígjáték. Személy szerint én rengeteget nevettem rajta, és rengeteg jó jelenet volt. Nagyszerűen alkalmazkodott ehhez a fajta vígjátékhoz a két főszereplő, Jason Sudeikis és Jennifer Aniston, de kiemelném Will Poulter játékát is, akinek lássuk be, remekül illet az arcmimikája Kenny karakteréhez. Végig intenzív, pörgős volt a cselekmény, amiben rengeteg olyan jelenet volt, amin az ember nevet egy jót. Aki szereti az e fajta vígjátékot, ami már-már átlépi azt a fajta határvonalat, ami más esetekben "kiveri a biztosítékot", annak bátran ajánlom, hisz nem zagyvaságokról van szó, értelmetlen cselekményről, hanem egy jól futó vígjátékról, ahol erős, szókimondó jelenetek vannak nagyszerű játékkal.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

2

Lehet, hogy többeknek ez már sok(k), de nekem nagyon tetszett. Egy olyan film, amin nagyon jól el lehet szórakozni és végig nevetni. Az ideális alkotás arra, hogy kikapcsolj egy kicsit és felhőtlenül jól érezd magad!

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Nagyon a béka feneke alatt mozog ennek a filmnek a humorérzéke. Semmi olyan poén nem volt amire azt mondhatnám, hogy ez remek volt. Gyenge és unalmas az egész.

A film összbevétele 269 994 119 dollár volt (imdb.com).

 

A Rottentomatoes oldalán mindössze 47%-os a film, ez az eredmény 144 véleményen alapszik.

(dailyfilmsan)
 

Szép bevételt hozott a film, összesen 269,2 millió dollárt.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 37 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

Casey-t, a "Miller család" lányát Eric Roberts lánya, Emma Roberts játszotta.

(Berto49)
 

A három közül ez az egyik film, amiben Emma Roberts mellett a női főszerepet a Jóbarátokból játszotta valaki. Itt Jennifer Anistonnal szerepel együtt. Korábban Lisa Kudrowal a Kutyaszálló c. filmben, míg Courteney Coxszal a Sikoly 4-ben játszott együtt.

(VFTS)