Pamela Anderson cameója a Borat című filmben nem váltott ki valami szép reakciót az akkori férjéből, Kid Rockból.

A napokban jelent meg ugyanis a színésznő memoárja, amelyben szinte minden kínos pillanatot kitereget a magánéletéből, így Anderson azt is leírta, hogy az említett cameo miatt akkori férje egyszerűen “r*bancnak” nevezte őt.

“Nem mondtam el Bobnak, hogy szerepelek a filmben, mert meg akartam lepni őt. Elfelejtettem a film azon részét, amely a 'szexvideóra' utalt” - írja Anderson a kötetben, amelyet a Rolling Stone magazin adott közre.

“Bob kiviharzott, r*bancnak és még rosszabbnak nevezett. Zavarba jött, és a reakciója nem volt átgondolt” - teszi hozzá a színésznő annak kapcsán, hogy Kid Rock egyszerűen kiviharzott a vetítésről.

“Miután Bob az autóhoz rohant, otthagyott egyedül. Visszafordultam és bocsánatot kértem, majd megkérdeztem, hogy valaki haza tudna-e vinni” - írja Anderson, elmondása szerint miután ő is hazaért, férje feldúlta az otthonukat.

road movie | szatíra | vígjáték

Borat Sagdiyev újságíró a kazah televízió sztárja. Az öntelt, tudatlan, tolakodó férfi a kazah Tájékoztatási Minisztérium megbízásából az Amerikai Egyesült Államokba... több»