Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
27
Képek
1
Videók
Tammy – Nagymami elszabadul
 
Artemisia   2020. 04. 24.

legújabb vélemény

Tammy-nak rossz napja van, hiszen egy nap alatt elveszíti a munkáját, összetöri az autóját és tönkre megy a házassága . Ezért nyakába veszi az országutat, maga mögött hagyja az addigi életét és elindul élete nagy kalandjára, ahová elkíséri belevaló nagymamája is. A színes utazás során pedig összekovácsolódnak, új barátokat szereznek, felszínre jönnek köztük a régi sérelmek és átértékelik az addigi életüket.A fizikai utazás tehát lelki út bejarását,karakterfejlődést is jelent egyben, mindezt remek Melissa Mccarthy-féle humorral körítve, aki ebben a filmben sem hazudtolja meg önmagát és egy fergeteges, szerethető és életszerű Tammy-t alakít, akivel bármelyik nő azonosulni tud, elvégre ki nem járt még ugyanabban a cipőben, mint Tammy a film során?:-) Természetesen kissé sablonos a történet, de mégis szerethető, izgalmas kis vígjátékot kreáltak belőle, amit mindenképpen érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Melissa McCarthy azon kevés filmjeinek egyike, melyet nagyon kár volt elkészíteni, ez a fajta humor abszolút nem az ő karakteréhez illik, és nagyon az amerikai közönség kiszolgálására törekszik.


 
indingo   2017. 09. 08.

Melissa McCarthy magának írta a szerepet. Sokkal rosszabbra számítottam, volt benne egy-két helyes poén. Sok mindent lelőttek az előzetesben, de sebaj.

 
Berto49 Nézhetetlen  2016. 12. 12.

Ez a Melissa McCarthy egy szörnyűséges vicc! Nem nevetni kellene rajta, hanem végtelenül sajnálni. A film pedig agyzsibbasztóan gagyi, érthetelen, hogy miért csinálnak ilyen filmeket. A Susan Sarandon alakította nagyi volt csak üdítő ebben a szedett-vedett baromságban, bár az öregek ilyenféle szerepeltetése már régen lerágott csont. Nincs más teendő; gyorsan el kell felejteni ezt a marhaságot, amit nem is tudom, hogy miért néztem végig.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Igazi egy szereplős road movie. Minden a főszereplő körül forog, a teljesen történet, minden párbeszéd, minden humoros beszólás az övé. Egynek elment.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Nem volt ez annyira rossz. Már a szereposztása se kutya. A története valahol egy vígjátékba burkolt dráma, a sok nevetés mögött több a kín, mint a vidámság.

 
Lonka   2018. 08. 30.

Középszerű alaktások, középszerű történetben. Hiányzott a koncepció.

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Susan Sarandon
Melissa McCarthy
Susan Sarandon
Melissa McCarthy
Sandra Oh
Kathy Bates
Susan Sarandon
Susan Sarandon
Melissa McCarthy
Kathy Bates
Sandra Oh
Susan Sarandon
Melissa McCarthy
Kathy Bates
Mark Duplass
Sandra Oh
Gary Cole
Sandra Oh
Melissa McCarthy
Susan Sarandon
Gary Cole
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Mark Duplass
Melissa McCarthy
Dan Aykroyd
Melissa McCarthy
Nat Faxon
Toni Collette
Toni Collette
Nat Faxon
Allison Janney
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Mark Duplass
Sarah Baker

A film összbevétele 100 375 432 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa McCarthy és a nagymamáját alakító Susan Sarandon között mindössze 24 év korkülönbség van. Hovatovább McCarthy és az édesanyját játszó Allison Janney között pedig csak 11.

(rbernadett)
 

Susan Sarandon azt állítja a filmben, hogy 6700 dollárja van. A Thelma és Louise filmben ugyanennyi pénze volt.

(rbernadett)
 
A butuska lány és a szexmániás, alkoholista nagyi együtt fordítanak hátat elfuserált életüknek, majd padlógázzal vágnak bele az ismeretlenbe. Micsoda road movie-s alaphelyzet – gondolhatnánk jogosan. Ami Melissa McCarthynak összejött Sandra Bullock oldalán a Női szervekben, az Susan Sarandonnal döcögősre sikerült a Tammyban. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.