Thanos ismét leigázta a hazai mozikat

Erős hétvégét zárt a Marvel, a Bosszúállók: Végtelen háború továbbra is piszkosul erős számokat produkál.

BOX OFFICE MAGYARORSZÁG:

Bőven akadt kihívója a Bosszúállók 3-nak, de a hét premierfilm közül egy sem bizonyult valódi ellenfélnek.

Könnyedén söpörte be a hazai hétvégi bevételi toplista első helyét a Végtelen háború. A film eddig 751 milliót kaszált a hazai mozikban, ezen a hétvégén pedig újabb 54 ezer eladott jeggyel bővítette a bevételeit. Minden bizonnyal ez volt az utolsó hét, amikor a Marvel szuperhősei elvitték a prímet, ugyanis a hétvégén érkezik a mozikba a Deadpool 2, mely szinte biztosan elhappolja majd a Bosszúállók 3 listavezető pozícióját. A dobogó másik fokát Melissa McCarty vígjátéka, A partiállat szerezte meg 37,3 millióval, míg a harmadik helyen a Hang nélkül végzett. A premierfilmeknek nem sok babér termett a hétvégén, a top10-be a már említetten kívül egyedül a külföldön megbukott 7 vérfagyasztó nap és az Egy lélegzetnyire fért be. Előbbi a hatodik, utóbbi a nyolcadik helyen végzett. A teljes hazai bevételi listáért és a pontos bevételi számokért kattintsatok ide

BOX OFFICE USA:

Pezsgőt bonthatnak a Marvelnél mára virradóra, ugyanis az Anyák napi hétvégén ismét a bevételi toplista élén végzett a Végtelen háború, mindeközben minden idők második legjobb nyitóhétvégéjét produkálta Kínában, arról nem is beszélve, hogy mostantól ez az első szuperhősfilm, ami a nemzetközi piacokon 1 milliárd dollár felett teljesített. A képregény adaptáció Észak-Amerikában 61,8 millióval zárta a hétvégét, és világszerte már 1,6 milliárdnál jár.

A dobogó második fokát Melissa McCarthy vegyes fogadtatású vígjátéka, A partiállat szerezte meg. A film 18,5 millióval kezdte meg mozis szereplését, ami papíron nem mutat olyan rosszul, de a valóság az, hogy ennél csak egy McCarthy főszereplésével forgatott film produkált gyengébb számokat, a Tammy.

A Universal égisze alatt bemutatott Breaking In című thriller a harmadik helyet csípte meg 16,5 millió dollárral, ami a 6 milliós büdzséje mellé kimondottan jó teljesítmény. James McTeigue filmje magasan az elemzők és a stúdió elvárásai felett teljesített.

Ezzel véget is ért az országos premierek sora, a negyedik helyen az Átejtve végzett, míg a hat hete hatalmas sikerrel futó, az év horrorjának kikiáltott Hang nélkül ezen a hétvégén az ötödik helyig jutott. A Fekete Párduc, mely időközben DVD-n és Blu-rayen is kijött 13 héttel a bemutatását követően még mindig befért a top10-be.

A teljes listát és a pontos összegetek idelent találjátok.

#10

68 RBG  (2018)

dokumentum | életrajzi

Ruth Bader Ginsberg bírónő életébe és munkásságába pillanthatunk be. több»

$1,165,000    
#9

73 Fekete Párduc  (2018)

(70) (51)

akció | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda... több»

$1,932,000    
#8

60 Pszichoanyu  (2018)

(8)

dráma | misztikus | vígjáték

Marlo (az Oscar-díjas* Charlize Theron) várandós, kétgyermekes édesanya, akit testvére (Mark Duplass) különös ajándékkal akar meglepni: egy éjszakai dadussal. Marlo eleinte... több»

$2,240,000    
#7

75 Rampage: Tombolás  (2018)

(71) (14)

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Amikor három különböző állat megfertőződik egy veszélyes kórokozóval, egy primatológus és egy genetikus összefog, hogy megakadályozzák, hogy a teremtmények elpusztítsák... több»

$3,380,000    
#6

66 Túl szexi lány  (2018)

(32) (8)

romantikus | vígjáték

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos... több»

$3,710,000    
#5

75 Hang nélkül  (2018)

(84) (36)

dráma | horror | sci-fi

SkyShowtime | TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Ismert világunkat rejtélyes és vérszomjas idegen lények szállták meg, amelyek a legkisebb neszre is felfigyelnek, így csapva le áldozatukra. Egy leleményes családnak azonban úgy... több»

$6,400,000    
#4

74 Átejtve  (2018)

(32) (10)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának... több»

$10,100,000    
#3

64 Betörés  (2018)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

Egy nő mindent megtesz, hogy megvédje családját a betörőkkel szemben, akik megkísérlik feldúlni otthonukat. több»

$16,500,000    
#2

64 A partiállat  (2018)

(28) (8)

vígjáték

Netflix

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ:... több»

$18,500,000    
#1

akció | kaland | sci-fi

Disney+

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek... több»

$61,817,000