Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.
Egy jó kis esti kikapcsoló film

Számomra egy igazi romantikus vígjáték volt sok humorral fűszerezve. ANNA FARIS és Eugenio Derbez jól alakítják a szerepeket. Ebben a filmben megint kiderül, hogy nem minden a pénz, mert lehet valaki gazdag és boldogtalan illetve fordítva is.

 
Berto49   2018. 10. 11.

Szegény meghalt feleségem emlékére kínlódtam végig, mert az ő egyik kedvenc filmje volt a „Vasmacska kölykei”. Nekem az eredeti film sem nagyon tetszett, de ez kritikán aluli. Annyira gagyi, a szereplők annyira hülyére veszik a figurákat, megközelítve a nézhetetlenséget, bár vannak olyan nézők akiknek az ilyen jellegű filmek tetszenek nagyon. A szereposztást teljes mértékben elhibázottnak tartom, mert Anna Faris egy rosszul sikerült klónja Goldie Hawnnak. Néhány filmben láttam szerepelni, de azokat röpke órák alatt – szerencsére – kitöröltem az emlékezetből. A Mexikóban és egész Latin-Amerikában "imádott" Eugenio Derbezt pedig idézve egy hozzászólást: „el tudja képzelni az ember … alkesz kubikosként, mint gazdag szívtipróként”. Ennek ellenére őt tartják a világ egyik legbefolyásosabb latin férfijának. Én azért hozzátenném, hogy Banderas, vagy Bardem sem akárki. Igaz, tehetség dolgában nem egy kategória! A film elkészítése pedig megcsúfolása az eredetinek, a feleslegesen leforgatott mozik iskolapéldája.


 
alexxx   2018. 05. 31.

Nem, hogy az eredetihez képest, de ez a film önmagában is jó nagy csalódás. Vígjátéknak kéne lennie, de egy percig nem tudott szórakoztatni. Olcsó, híg, semmitmondó tucatfilm, nem éri meg a mozijegy árát. Én szóltam!

 
MP170506   2019. 01. 01.

Nekem tetszett, remek kis kikapcsolódást tud nyújtani, bár nem hiszem, hogy többször nézős. Van benne humor, romantika és happy end... A színészek is jól hozzák a karakterüket.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Lehetett néha rajta nevetni,de azért nem lehet egy jó vígjátéknak nevezni. A karakterek felszínesek, és érdemtelenek voltak , nem tudták kellőképpen felhívni magukra a figyelmem, így kicsit uncsi is volt.

Anna Faris
Eugenio Derbez
Anna Faris
Anna Faris
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eva Longoria
Eugenio Derbez
Anna Faris
Mel Rodriguez
Eugenio Derbez
Mel Rodriguez
Anna Faris
Eva Longoria
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Anna Faris
Eugenio Derbez
Anna Faris
Eva Longoria
Anna Faris
 
Az Átejtve egyértelműen szórakoztat, a gegek nevetésre sarkallnak, és még gondolkodni sem kell igazán, a film sodorja magával a nézőt, a könnyed történet, érthető vezérfonalain. több»
 
És a „2018 legfeleslegesebb remake-je” díjat kapja… több»
 

A film rendezői igen nagy elismeréseket szereztek már a televíziós műfajokban. Rob Greenberg háromszoros Emmy-győztes. Bob Fishernek ez az első nagyjátékfilmje, de forgatókönyvíróként több produkcióban is részt vett már (Családi üzelmek, Ünneprontók ünnepe).

(ArpiHajdu és Réci )
 

A rendőrfőnököt Martin Brody-nak hívják. Ez azért érdekes, mert ugyan így hívták a rendőrfőnököt A cápa (1975) című filmben is.

(Diesel)
 

A város, ahol a filmet forgatták, számos más ismert film, illetve sorozat jelenetének adott otthont, mint például a Once Upon A Time, Arrow, Supernatural, és a Bates Motel.

(Diesel)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.