Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Átejtve (2018)

Overboard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
31
Vélemények
19
Képek
4
Videók

Galéria (19)

Anna Faris
Eugenio Derbez
Anna Faris
Anna Faris
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Eva Longoria
Eugenio Derbez
Anna Faris
Mel Rodriguez
Eugenio Derbez
Mel Rodriguez
Anna Faris
Eva Longoria
Eugenio Derbez
Eugenio Derbez
Anna Faris
Eugenio Derbez
Anna Faris
Eva Longoria
Anna Faris

Videók (4)

 
helfannn   2020. 12. 16.

legújabb vélemény

0

Béna, semmitmondó, megszokott. El lett túlozva az egész, ha egy kis lényeg lenne, akkor talán megadnám ennek a filmnek az 5 csillagból a 2 csillagot, de így alig megy át a borzalmon. A színészek nem valami elképesztőek, az is egy ok, hogy nem sikerül... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0
Egy jó kis esti kikapcsoló film

Számomra egy igazi romantikus vígjáték volt sok humorral fűszerezve. ANNA FARIS és Eugenio Derbez jól alakítják a szerepeket. Ebben a filmben megint kiderül, hogy nem minden a pénz, mert lehet valaki gazdag és boldogtalan illetve fordítva is.

 
indingo   2019. 08. 02.

0

Rosszabbra számítottam, mert valljuk be, elég gagyi a történet, de egy önfeledt délutáni kikapcsolódásnak megteszi, de azt ne felejtsük el, hogy a valóságtó oly távol áll a történet!

 
Berto49   2018. 10. 11.

0

Szegény meghalt feleségem emlékére kínlódtam végig, mert az ő egyik kedvenc filmje volt a „Vasmacska kölykei”. Nekem az eredeti film sem nagyon tetszett, de ez kritikán aluli. Annyira gagyi, a szereplők annyira hülyére veszik a figurákat, megközelítv... több»

 
MP170506   2019. 01. 01.

0

Nekem tetszett, remek kis kikapcsolódást tud nyújtani, bár nem hiszem, hogy többször nézős. Van benne humor, romantika és happy end... A színészek is jól hozzák a karakterüket.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Kellemes meglepetés volt ez a film, mert azt hittem, hogy ez is csak egy koppintás, de nagyot tévedtem. Bár tény, hogy az alapsztori adott, hogy a gazdag-szegény felállás felcserélődik amnézia miatt, de sokat hozzátettek még a történethez. Anna Farist imádtam a filmbeni és nagyon sokat nevetett rajta a család. Érdemes megnézni.

 
alexxx   2018. 05. 31.

0

Nem, hogy az eredetihez képest, de ez a film önmagában is jó nagy csalódás. Vígjátéknak kéne lennie, de egy percig nem tudott szórakoztatni. Olcsó, híg, semmitmondó tucatfilm, nem éri meg a mozijegy árát. Én szóltam!

A film összbevétele 91 244 913 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 123 428 669 forintot termelt. A hazai mozik összesen 87 735 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film rendezői igen nagy elismeréseket szereztek már a televíziós műfajokban. Rob Greenberg háromszoros Emmy-győztes. Bob Fishernek ez az első nagyjátékfilmje, de forgatókönyvíróként több produkcióban is részt vett már (Családi üzelmek, Ünneprontók ünnepe).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A rendőrfőnököt Martin Brodynak hívják. Ez azért érdekes, mert ugyanígy hívták a rendőrfőnököt A cápa (1975) című filmben is.

(Diesel)
 

A város, ahol a filmet forgatták, számos más ismert film, illetve sorozat jelenetének adott otthont, mint például a Once Upon A Time, Arrow, Supernatural és a Bates Motel.

(Diesel)
 

Anna Faris exférje, Chris Pratt a való életben nagy Seattle Seahawks rajongó.

(Diesel)
 

Van egy jelenet, amikor a kórházban dolgozó orvos azt mondja, hogy hasonló eset történt egy nővel az 1980-as években. Ez egy utalás Goldie Hawnra, az eredeti filmre (A vasmacska kölykei 1987).

(Diesel)
 
Az Átejtve egyértelműen szórakoztat, a gegek nevetésre sarkallnak, és még gondolkodni sem kell igazán, a film sodorja magával a nézőt, a könnyed történet, érthető vezérfonalain. több»
 
És a „2018 legfeleslegesebb remake-je” díjat kapja… több»