Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Csak szexre kellesz (2011)

No Strings Attached
Filmadatlap
 
31
Szereplők
22
Vélemények
54
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Szokásos, semmi extra alap film. Romantikus filmként, ha nem vesszük komolyan egész jó, de túlságosan elnyújtották a történetet. Aranyos a srác és Natalie Portman kiváló volt. Hétvégi kellemes kikapcsolódás, ha valaki szereti a klisés romantikus filmeket.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 15.

Egy átlagos romantikus vígjáték. Sajnos semmi kiemelkedőt nem nyújtott amiért nagyra tarthatnám. Adott egy srác meg egy lány érzelmi kavalkád távolságtartás de végül győz a szerelem. Kliségyár az én véleményem szerint. Tökre kikövetkeztethető minden és a poénok sem valami nagy számok.


 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Elég lapos film, olyan mint a Barátság extrákkal másolata. A csaj egyáltalán nem volt szimpi számomra. Túl nyálas és túl szimpla. Semmi új nincs benne tipikus tömegfilm.

 
VK   2017. 06. 19.

Sablonos amerikai vígjátéknak mondanám. Van egy-két jó poén benne, de összességében egyszer nézhető kategória nálam. A színészek sablonosak, nem adott újat.

 
Norcsi59   2015. 02. 18.

Szokásos amerikai egyveleg, túl sokat nem nyújt. Egyszer nézhető, elvan rajta az ember.

A film összbevétele 149 228 077 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti címe 'Fuck Buddies' lett volna, de a készítők biztosak voltak benne, hogy ezt a korhatár bizottság nem hagyná jóvá. Ezért változtattak eredeti elképzeléseiken, azonban csakhamar kiderült, hogy az általuk kiválasztott Barátság extrákkal (2011) címet már egy másik produkció foglalta le. Ezért még a tesztesítések idején sem rendelkezett a film hivatalos címmel.

(hp)
 

Natalie Portman eredetileg csak a film produceri teendőit látta volna el, végül azonban sikerült őt meggyőzni, hogy vállalja el az egyik főszerepet is.

(hp)
 

Eli és Wallace Conjure márkájú konyakot isznak, mely Ludacris saját márkája.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.