Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Csak szexre kellesz (2011)

No Strings Attached
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
nanita95   2018. 10. 15.

Egy átlagos romantikus vígjáték. Sajnos semmi kiemelkedőt nem nyújtott amiért nagyra tarthatnám. Adott egy srác meg egy lány érzelmi kavalkád távolságtartás de végül győz a szerelem. Kliségyár az én véleményem szerint. Tökre kikövetkeztethető minden és a poénok sem valami nagy számok.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Elég lapos film, olyan mint a Barátság extrákkal másolata. A csaj egyáltalán nem volt szimpi számomra. Túl nyálas és túl szimpla. Semmi új nincs benne tipikus tömegfilm.


 
VK   2017. 06. 19.

Sablonos amerikai vígjátéknak mondanám. Van egy-két jó poén benne, de összességében egyszer nézhető kategória nálam. A színészek sablonosak, nem adott újat.

 
Norcsi59   2015. 02. 18.

Szokásos amerikai egyveleg, túl sokat nem nyújt. Egyszer nézhető, elvan rajta az ember.

 
dóri   2015. 04. 22.

A Barátság extrákkal jobb és szórakoztatóbb is. Vannak benne vicces jelenetek, de valahogy mégsem az igazi. Natalie Portman remek a filmben és miatta érdemes időt szánni a filmre.

Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
 

A film eredeti címe 'Fuck Buddies' lett volna, de a készítők biztosak voltak benne, hogy ezt a korhatár bizottság nem hagyná jóvá. Ezért változtattak eredeti elképzeléseiken, azonban csakhamar kiderült, hogy az általuk kiválasztott Barátság extrákkal (2011) címet már egy másik produkció foglalta le. Ezért még a tesztesítések idején sem rendelkezett a film hivatalos címmel.

(hp )
 

Natalie Portman eredetileg csak a film produceri teendőit látta volna el, végül azonban sikerült őt meggyőzni, hogy vállalja el az egyik főszerepet is.

(hp )
 

Eli és Wallace Conjure márkájú konyakot isznak, mely Ludacris saját márkája.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.