Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
75%

Csak szexre kellesz (2011)

No Strings Attached
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
54
Képek
1
Videók

Galéria (54)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Szokásos, semmi extra alap film. Romantikus filmként, ha nem vesszük komolyan egész jó, de túlságosan elnyújtották a történetet. Aranyos a srác és Natalie Portman kiváló volt. Hétvégi kellemes kikapcsolódás, ha valaki szereti a klisés romantikus filmeket.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 15.

0

Egy átlagos romantikus vígjáték. Sajnos semmi kiemelkedőt nem nyújtott amiért nagyra tarthatnám. Adott egy srác meg egy lány érzelmi kavalkád távolságtartás de végül győz a szerelem. Kliségyár az én véleményem szerint. Tökre kikövetkeztethető minden és a poénok sem valami nagy számok.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

0

Elég lapos film, olyan mint a Barátság extrákkal másolata. A csaj egyáltalán nem volt szimpi számomra. Túl nyálas és túl szimpla. Semmi új nincs benne tipikus tömegfilm.

 
VK   2017. 06. 19.

0

Sablonos amerikai vígjátéknak mondanám. Van egy-két jó poén benne, de összességében egyszer nézhető kategória nálam. A színészek sablonosak, nem adott újat.

 
dóri   2015. 04. 22.

0

A Barátság extrákkal jobb és szórakoztatóbb is. Vannak benne vicces jelenetek, de valahogy mégsem az igazi. Natalie Portman remek a filmben és miatta érdemes időt szánni a filmre.

 
Norcsi59   2015. 02. 18.

0

Szokásos amerikai egyveleg, túl sokat nem nyújt. Egyszer nézhető, elvan rajta az ember.

 
Balu   2015. 05. 12.

0

Tizenéveseknek első randira ajánlom :) Nézhető és egyben felejthető!Jó esetben volt benne 2 poén amin nevettem,sajnos elég gyengére sikerült.A két főszereplő azért értékelhető a fimből.

A film összbevétele 149 228 077 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti címe 'Fuck Buddies' lett volna, de a készítők biztosak voltak benne, hogy ezt a korhatár bizottság nem hagyná jóvá. Ezért változtattak eredeti elképzeléseiken, azonban csakhamar kiderült, hogy az általuk kiválasztott Barátság extrákkal (2011) címet már egy másik produkció foglalta le. Ezért még a tesztesítések idején sem rendelkezett a film hivatalos címmel.

(hp)
 

Natalie Portman eredetileg csak a film produceri teendőit látta volna el, végül azonban sikerült őt meggyőzni, hogy vállalja el az egyik főszerepet is.

(hp)
 

Eli és Wallace Conjure márkájú konyakot isznak, mely Ludacris saját márkája.

(hp)
 

A dal, melyet Adam apja ad elő fiat születésnapján valójában az őt játszó színész, Kevin Kline szerzeménye.

(hp)
 

Ez volt Ivan Reitman első korhatáros filmje az 1981-es Bombázók a seregnek óta.

(hp)