2021.01.09   olvasottság: 2776x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Ha a netflixezés a program a hétvégére egyedül vagy a pároddal, jobb, ha előre betárazol néhány filmet, hogy ne vesztegesd feleslegesen az idődet azzal, hogy megtaláld a tökéletes választást. Az utóbbi időkben, amikor a szociális távolságtartás miatt több időt vagyunk kénytelenek otthon tölteni, néhány jó filmtipp hasznosabb lehet, mint bármikor korábban. Listánkban ebben próbálunk meg segítséget nyújtani, és ezúttal olyan filmek (és egy sorozat is felkerült) közül válogattunk, melyekben szinte vágni lehet a szexuális feszültséget, a tavalyi év egyik legvegyesebb megítélésű filmjétől (365 nap) az Elisa és Mareláig, de került fel a listára romantikus film, modern klasszikus és egy dögös horrorvígjáték is. Jó filmezést kívánunk!    

A 12 legszexisebb film, amit most nézhetsz a Netflixen

 

#12

dráma | életrajzi | krimi

Madam Claude a hatvanas évek végén rendkívül sikeresnek mondható nyilvánosházat vezet, s ennek köszönhetően a politikai elit köreiben is nagy befolyással bír. több»

#11

56 Duck Butter  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Két nő - miután csalódik a körülöttük lévő kapcsolatok és társkeresők hazugságaiban elhatározza, hogy együtt töltenek egy napot és megpróbálják felfedezni az intimitás... több»

#10

58 Newness  (2017)

dráma | romantikus

Napjaink Los Angeles-ében két az ezredforduló után született fiatal igyekszik ügyesen navigálni életét a közösségi média rengetegében, egy olyan társadalomban, ahol... több»

#9

dráma

Charlotte és Henrik féltestvérek, akiket gyerekkorukban elválasztottak egymástól. Felnőttként újra találkoznak, és azonnal egymásba is szeretnek.

#8

57 Lang Tong  (2014)

thriller

A nőcsábász Zach megismer egy titokzatos nőt, aki nem csupán csábító, hanem sötét titkot is rejteget.

Rendező: Sam Loh
Forgatókönyvíró: Sam Loh, Alex Soh
Szereplők: Vivienne Tseng, William Lawandi, Angeline Yap, Esther Goh, Alan Tan
#7

erotikus | romantikus | vígjáték

Egy tinédzser, Andrei felnőttéválásának története. A fiú szerelmes az iskolatársába, a magának való Ramonába, de minden a feje tetejére áll, amikor egy nyaraláson megakad a... több»

#6

horror | vígjáték

Egy átlagosnak induló este nem várt meglepetéseket tartogat, a kisfiú ugyanis úgy dönt, hogy kémkedni kezd a bébicsősze után. több»

Rendező: McG
Forgatókönyvíró: Brian Duffield
Szereplők: Bella Thorne, Robbie Amell, Samara Weaving, Leslie Bibb, Ken Marino
#5

dráma

Kissé morbid szerelmi négyszögnek lehetünk tanúi a filmdráma révén. Ann szexuálisan gátlásos, frigid és zárkózott. Férje, John viszonyba kezd Cynthiával, felesége húgával,... több»

#4

dráma | misztikus | thriller

Alma egy teljes hétvégét tölt távol férjétől, hogy a vágyainak hódoljon. A rá következő napok azonban hatalmas tragédiát tartogatnak számára.

#3

53 365 nap  (2020)

dráma

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»

#2

dráma | életrajzi | romantikus

1901-ben egy Marcela Gracia Ibeas nevű hölgy magára öltötte Mario Sanchez személyazonosságát, hogy feleségül vehesse szerelmét, Elisa Sachez Lorigát. több»

#1

dráma | vígjáték

Martine a 90-es években népszerű énekes volt Argentínában, de mára teljesen elvesztette hitét a szerelemben, és frigiddé vált. Miután találkozik nővérével és annak jóképű... több»