A 14 legszexisebb film, amit most nézhetsz a Netflixen

Ha a netflixezés a program a hétvégére egyedül vagy a pároddal, jobb, ha előre betárazol néhány filmet, hogy ne vesztegesd feleslegesen az idődet azzal, hogy megtaláld a tökéletes választást.

Így a hétvégén jól jön néhány filmtipp, különösen, ha keresed a 365 nap franchise alternatíváit, és maradnál ezen a vonalon. Listánkban ebben próbálunk meg segítséget nyújtani, és ezúttal olyan filmek közül válogattunk, melyekben szinte vágni lehet a szexuális feszültséget, a 2019-es év egyik legvegyesebb megítélésű filmjétől és annak folytatásaitól (365 nap) az Elisa és Marceláig, de felkerült a listára romantikus film, modern klasszikus és egy dögös horrorvígjáték is.

Ha pedig valamelyikhez kedvet kaptál, a mafabos adatlapokról rögtön el is indíthatod őket a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

#14

48 Szöszi  (2022)

(11) (3)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

Netflix

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»

A meglehetősen vegyes fogadtatású Szöszi NC-17-es korhatár besorolása nagy port kavart, különösen amiatt, hogy mit jelent ez a film számára. Az MPA "némi szexuális tartalomra" hivatkozott a besorolás megadásakor. Az Ana De Armas főszereplésével készült film rendezője, Andrew Dominik még a premier előtt elmondta a ScreenDaily-nek, hogy a filmben egy "szemléletes nemi erőszak jelenet" is látható, ugyanakkor "egy rakás lószarnak" nevezte a besorolást. Azt mondta: "Ez egy igényes film. "Ha a közönségnek nem tetszik, az a kib*szott közönség problémája. Ez nem a közhivatalokért fut."
#13

dráma | romantikus

Netflix

A lengyel erotikus botrányfilm trilógiává bővül, melyben Laura és Massimo kapcsolata újabb kihívás elé kerül. Laura és Massimo kapcsolata meggyengült, Nacho pedig mindent... több»

Laura és Massimo visszatértek, és 'erősebbek', mint valaha. Massimo családi kötelékei és egy titokzatos férfi, aki Laura szívére pályázik, azonban megnehezítik a szerelmesek életét. Nagyvonalakban erről szól a a lengyel erotikus film, amit utáltak a külföldi kritikusok, de a nézőktől is bőven kapott hideget, meleget a trilógia lezárása. A hazai nézők a Magyar Filmadatbázisban mindössze 28 százalékra értékelték, míg a RottenTomatoeson az összesített kritikai értékelés 0 százalékos.  
#12

42 365 nap: Ma  (2022)

(13) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa... több»

365 nap: Ma egy 2022-es erotikus thriller film, amelyet Barbara Białowąs és Tomasz Mandes rendezett. A 365 nap folytatásaként szolgáló film Blanka Lipińska trilógiájának második regénye, a This Day alapján készült, a főszerepekben Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska és Michele Morrone látható. A film 2022. április 27-én jelent meg a Netflixen Lengyelországban és az Egyesült Államokban. Elődjéhez hasonlóan a film is túlnyomórészt negatív kritikákat kapott a kritikusoktól. A történet szerint Laura (Anna-Maria Sieklucka) és Massimo (Michele Morrone) már házasok. Laura az első film végén történt balesetben elvesztette meg nem született gyermekét, de ezt - és azt, hogy egyáltalán terhes - titokban tartja új férje előtt. Egyetlen bizalmasa Olga (Magdalena Lamparska), akit egyébként Massimo társával, Domenicóval (Otar Saralidze) való bimbózó kapcsolata köt le, így Laurának marad a csendes, kitartó háziasszony szerepe, de ez hamar megváltozik.
#11

67 Webkamera  (2018)

(1)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy fiatal lány egy nap azzal szembesül, hogy saját internetes műsorában valaki, aki pontosan ugyanúgy néz ki, mint ő maga, átvette a helyét. több»

A Daniel Goldhaber által rendezett Netflix-film egy nőről szól, aki webkamerája előtt felnőtt tartalmat gyárt az internetre. Egy nap rádöbben, hogy valaki, aki épp úgy néz ki, mint ő, átvette a helyét. Miközben vannak kimondottan ijesztő pillanatai, a film még meglehetősen nagy körültekintéssel és átgondoltsággal járja körül a szexmunka témáját. Madeline Brewer (A szolgálólány meséje) pazar alakítást hoz, a forgatókönyv remek, a provokatív ötletek pedig többnyire nagyszerűen működnek.
#10

66 Száraz Martina  (2018)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Martine a 90-es években népszerű énekes volt Argentínában, de mára teljesen elvesztette hitét a szerelemben, és frigiddé vált. Miután találkozik nővérével és annak jóképű... több»

A Száraz Martina egy 2018-as argentin/csíki drámafilm, amelyet Che Sandoval rendezett és írt. Egy egykori gyereksztár történetét meséli el, aki elvesztette hírnevét, és újra romantikára vágyik. Egy rendkívül érzéki film, amelyben Martina ismét felfedezi saját szexualitását és vágyait.
#9

54 365 nap  (2020)

(33) (5)

dráma

Netflix

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»

Blanka Lipinska története bizony hatalams rajongótáborral büszkélkedhet. A 365 nap a megjelenést követően nem kis botrányt robbantott ki, hiszen még A szürke ötven árnyalatán is túltesz.
#8

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A Lady Chatterley szeretője egy 2022-es romantikus dráma, melyet Laure de Clermont-Tonnerre rendezett David Magee forgatókönyvéből, D. H. Lawrence azonos című regénye alapján, Emma Corrin és Jack O'Connell főszereplésével. A fülledt hangulatú film bővelkedik erotikus jelenetekben, de cseppet sem öncélúan, a nézői és a kritikai elismerést egyaránt be tudta húzni.
#7

erotikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy tinédzser, Andrei felnőttéválásának története. A fiú szerelmes az iskolatársába, a magának való Ramonába, de minden a feje tetejére áll, amikor egy nyaraláson megakad a... több»

Andrej, a gimnazista srác teljesen odáig van osztálytársnője, Ramona iránt. A vakáción megismer egy Anemona nevű csajt, Andrej pedig kénytelen választani kettejük között. Ez a coming-of-age film tökéletesen érzékelteti, hogy vágyaink időnként mennyire is képesek feje tetejére állítani az életünket.
#6

61 Madame Claude  (2021)

(2)

dráma | életrajzi | krimi | romantikus

Netflix

Madam Claude a hatvanas évek végén egy rendkívül sikeresnek mondható nyilvánosházat vezet, amelynek köszönhetően a politikai elit köreiben is nagy befolyással bír.

Madam Claude bordélyában bizony sokféle vendég megfordul. Befolyásos emberek, politikusok egyaránt, így Madam Claude rövid időn belül nem csak az érzékek birodalmában kezd rendelkezni egyre nagyobb befolyással.
#5

59 A szürke ötven árnyalata  (2015)

(176) (27)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Anastasia Steele (Dakota Johnson) egy átlagos külsejű irodalom szakos egyetemista, aki barátnője helyett vállalja, hogy meginterjúvolja a ifjú milliárdost, Christian Greyt (Jamie... több»

A film, ami megpróbálta feltámasztani a 90-es évek erotikus mainstream filmjeinek hagyományait, meglehetősen kevés sikerrel. Meztelenség és erotika ugyan van benne, de a BDSM szubkultúráról vajmi keveset mond a sikeres felsővezető és a fiatal irodalom szakos egyetemista története.
#4

dráma | romantikus

A négy legnagyobb indiai filmrendező egy-egy kisfilmben dolgozza fel a szerelem, a kapcsolatok és a szex témakörét a modern India közegében. több»

A filmantológia napjaink legjelentősebb indiai rendezőinek egy-egy filmjét tartalmazza. A történetek az intimitást, a szexet és a szerelem bonyolultságát helyezi középpontba, amelyet a nők szemszögéből láthatunk. (Listánkon ez a film a kivétel, mivel jelenleg ugyan nem látható, de az emlékeztető beállítását felkínálja a Netflix, így jó eséllyel hamarosan újra elérhetővé válik.)
#3

65 A bébiszitter  (2017)

(26) (2)

horror | vígjáték

Netflix

Egy átlagosnak induló este nem várt meglepetéseket tartogat, a kisfiú ugyanis úgy dönt, hogy kémkedni kezd a bébicsősze után. több»

A horror rajongói számára szinte kötelező darab a film, amelyben egy srác azzal kénytelen szembesülni, hogy dögös bébiszittere egy sátánista szekta tagja. A készítőknek sikerült az egészet megfejelniük egy nagy adag sötét humorral
#2

66 Elisa és Marcela  (2019)

(2) (22)

dráma | életrajzi | romantikus

Netflix

1901-ben egy Marcela Gracia Ibeas nevű hölgy magára öltötte Mario Sanchez személyazonosságát, hogy feleségül vehesse szerelmét, Elisa Sachez Lorigát. több»

Az Elisa és Marcela története tele van feszültséggel, hiszen Elisa Sanchez Loriga férfinak adja ki magát, hogy együtt lehessen a nővel, akit igazán szeret. A film tökéletes választás azoknak, akik egy csipetnyi szenvedélyt, érzékiséget, lángoló vágyakat és történelmi fikciót keresnek egy produkcióban.
#1

75 Csak szexre kellesz  (2011)

(23) (6)

romantikus | vígjáték

Emma és Adam ősidők óta barátok, egy nap azonban lefekszenek egymással, emiatt pedig újra kell értelmezniük egymáshoz fűződő viszonyukat. Egyezséget kötnek, így... több»

A szexbarátok között van néhány íratlan alapszabály: felejtsétek el a "drágám" szót,, soha ne adjatok egymásnak ajándékot, mindig távozzatok reggeli előtt, soha ne vacsorázzatok egyedül, és mindenekelőtt, soha ne szeressetek egymásba! Vajon mennyire tartható ez Emma és Adam számára, akiket Natalie Portman és Ashton Kutcher alakít? Amikor Ivan Reitman találkozott a forgatókönyvével, azonnal beleszeretett. "Azt gondoltam: 'Itt van egy történet olyan szereplőkről, akik egy nagyon is aktuális dilemmával szembesülnek, olyan emberekről, akik izgalmasak, viccesek, és akik őszintén beszélnek a szexről, de a szerelemről is. Egyből megszerettem" - mondta annak idején, és ennél jobb ajánlólevelet mi sem írhatnánk.