Miután 2007-ben a Csúcsformában 3. is a mozikba került, noha nem igazán lehetett bízni benne, a nézők alighanem várták, hogy elkészüljön végre egy negyedik rész is.

Erről azonban semmilyen hír nem érkezett mindezidáig. Elkészült ugyan a franchise sorozatváltozata, amely 2016-ban került a CBS csatorna képernyőire, de a széria mindössze egy évadot élt meg csupán. Minden valós remény, hogy elkészülhessen a Csúcsformában 4 pedig akkor foszlott szét, amikor mindhárom produkció rendezője, Brett Ratner szexuális botrányba keveredett.

A közelmúltban azonban felröppentek a hírek, hogy elkészülne a Csúcsformában női rebootja. Noha a forgatókönyvről egyelőre semmit sem lehet tudni, annyi bizonyos, hogy a stáblistán már most helyet kapna Li Bingbing. A színésznő Kínában hatalmas elismerésnek örvend, a nemzetközi ismeretséget pedig a Meg hozta el számára. Nagy valószínűséggel tehát ő lenne Jackie Chan karakterének női változata.

Hogy ki léphetne azonban Chris Tucker helyébe, azt egyelőre szintén homály fedi, elképzelhető azonban, hogy az elmúlt években megjelent SzellemirtókOcean's 8 - Az évszázad átverése vagy Átejtve produkciók sztárjának egyike a legesélyesebb a szerepre.