Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Életem NAGY szerelme (2016)

Un homme à la hauteur
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
23
Képek
4
Videók
Életem NAGY szerelme
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2020. 01. 07.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelhető kis filmecske. Igazán érzelmes darab, annak ellenére hogy azért a humoron van a fő hangsúly.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon bejött ez a francia film. Semmi gusztustalan pukis poén csak az életből a különbségekből adódó eltérések nevettették meg a nézőt. Helyes film, ajánlom.


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 11.

Cupido magasról tesz a magasságra

Már jó másfél éve egyszer nekifutottam a filmnek, aztán valamiért egész hamar kikapcsoltam, pedig elég ritkán hagyok félbe filmet. Aztán csak nem hagyott nyugodni (már csak azért sem, mert Jean Dujardint egyszerűen nem lehet nem szeretni), újra elővettem nemrégiben, s azt kell mondjam, hogy megérte. Na persze nem váltja meg a világot, egyszerű kis romantikus film, ami éppen ugyanazt az utat járja be, mint hasonló sémájú társai: Összeismerkedünk, boldogok vagyunk, légy kerül a levesbe, ezért kicsit szétmegyünk, majd egy drámai jelenetben újra egymásra találunk. Szerintem nem árulok el túl nagy titkokat azzal, hogy az Életem nagy szerelme is ezeket a sablonokat tölti meg tartalommal. Annyi kü... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

Bemutató alapján érdekesnek gondoltam a filmet. Aztán sajnos miután megtekintette rá kellett jöjjek, hogy ez is csak egy a sok bénácska francia filmek közül.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Nagyon oda lett téve a film, a poénok ültek és a története is igen szerethető, magával az esetlenségével. Várom már mikor másolják le az amerikaiak.

Jean Dujardin
Cédric Kahn
Jean Dujardin
Cédric Kahn
Cédric Kahn
Cédric Kahn
Virginie Efira
Jean Dujardin
Cédric Kahn
Jean Dujardin
Virginie Efira
 
Ahogy a mondás is tartja, kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni. Erre épít Laurent Tirard (Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát!, A kis Nicolas nyaral) legújabb filmje az Életem NAGY szerelme. Egy kellemes nyári randevúfilm, ami pozitív mederbe tereli a kiszemeltünkkel való találkozót is. 71/100
 
Jó szándékú oktatófilm arról, hogy a törpenövésűek is emberek, de aki ezt a veleszületett empátiával, netán a Trónok harcából tudja már, annak nem tartogat sok újdonságot. 50/100 több»
 
Laurent Tirard filmje, az Életem NAGY szerelme a francia vígjátékok legjobb hagyományait követi: könnyed, szellemes, kellőképpen érzelmes és tökéletes randifilmnek is bizonyul. 7/10 több»

A film összbevétele 8 273 919 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 45 475 378 forintot termelt. A hazai mozik összesen 32 568 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Alexandre-t alakító Jean Dujardin a valóságban 182 cm.

(HercegPeter)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.