Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A vasmacska kölykei (1987)

Overboard
Filmadatlap
 
18
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Vanda Dandé   2021. 07. 02.

legújabb vélemény

0

Haláli páros, kellemes vígjáték.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

1

Goldie Hawn és Kurt Russell együtt. Nem is csoda, hogy a valóságban is egymásra találtak, hiszen ebben a filmben valami eszméletlenül nagyot alkotnak ketten. Persze a filmbéli "közös lurkóikat" alakító gyerekszínészek is nagyban hozzá tettek a sikerh... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 14.

0

A nyolcvanas évekbeli bugyuta,egyszerű,és humortalan vígjátékok sorát követi...Romantikát szerettek volna belecsempészni humorosan,de ez nem jött össze....

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Oda tették magukat a készítők mert szilárdan össze áll a történet és a karakterek is. Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó sztoriról maradok le ha még véletlenül is kihagyom.

 
myatom   2020. 12. 06.

1
Goldie Hawn és Kurt Russel párkapcsolata a való élet után filmeken is

Öt közös filmjükből legkorábbról én ezt láttam, és azonnal a szívembe zártam. Remek ötlet, kiváló forgatókönyv, pazaran feszes rendezés, tökéletes főszereplő pár, sok-sok poén többször nézhető vígjátékban. Mi kell ennél több egy laza filmnézéses szórakozáshoz?

 
rbernadett   2015. 09. 09.

0

Szintén egy nagyon kedves, szórakoztató vígjáték, egyik kedvencem. Az nem is kérdés, hogy a történet is aranyos, de Goldie Hawn nélkül nem sokat érne.

 
uniterra   2019. 11. 25.

0
Vasmacska

Gond van ezzel a filmmel. Az eleje rendben van ott egy fordulat ami loketet ad a tortenetnek, de aztan egyre csak laposabb a tortenet, unatkozni kezd az ember. Egeszen a 85. percig, de az sem egy nagy durranas, kiszamithato eleg gyenguci, az amnezia eltunik. Aztan a befejezest is boritekolni lehet, minden kulonosebb stress vagy izgalom nelkul egymase lesz a par. Mit mondjak zs kategorias film, nem is lett nagy siker. Langyos unalom az egesz.

A film összbevétele 26 713 187 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti magyar szinkronjának a fordítása némely helyen olyan szabadszájúra sikeredett, hogy mind a köztévés vetítésnél, mind a DVD-kiadásnál erősen cenzúrázták a szöveget.

(Lazók György)
 

Az eredeti 1987-es filmnek van egy remake-je (nemcserével) 2017-ből. Az angol címe ugyanúgy Overboard, a magyar cím Átejtve.

(myatom)
 

Dean Profit autója később a Karácsonyi vakáció (1989) című film nyitójelentében is feltűnik.

(rbernadett)