Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Anyád napja (2005)

Monster-in-Law
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Anyád napja
 
diumiu   2018. 01. 31.

Kikapcsolódásnak tökéletes, vicces volt, a szereplőket jól összeválogatták, Jane Fonda feltűnésének pedig kifejezetten örültem. Néhányszori megtekintésre ajánlom.

 
Curacao86   2015. 05. 16.

"Legszívesebben kinyírnám azt a..." :) - Ízig vérig csajos vígjáték, ahol a mindenre elszánt anya és egyetlen, szeretett fiacskájának leendő felesége között bontakozó idillinek közel sem mondható viszonyt láthatjuk. Szinte csak egy hajszál választja el őket attól, hogy kinyírják a másikat, de addig is viccesebbnél viccesebb és szórakoztatóbb jelenetekben készítik ki egymást! az egyik legjobb (csajos vígjáték), (amiben még a nagy seggű Jennifer Lopez is kedvelhető)! :)


 
Leoni   2016. 04. 30.

Szórakoztató vígjáték a meny-anyós viszonyról, Jane Fondát nem sok mindenben láttam, de ez jó ízelítő volt belőle, nagyon jókat nevettem rajta, és az asszisztensén, Rubyn. Jennifer Lopez is rendben volt, ahogy szokott, Michael Vartan pedig mindig is tetszett.

 
zsfarkas   2016. 02. 21.

Valóban csajos film, amolyan egyszer nézős tipikus vígjáték. Jennifer Lopez mint színész is megállta a helyét a filmben. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

A film összbevétele 154 749 918 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Ruffalonak felajánlották a férfi főszerepet, de nem vállalta el.

(rbernadett)
 

Jane Fonda első filmje, az 1990-es Stanley és Iris óta.

(rbernadett)
 

A fotók Viola Fields asztalán egytől egyig valódiak, amin Jane Fonda látható Oprah Winfrey, Ted Turner, Jon Voight és Gloria Steinem társaságában. Egyedül a Time magazinos címlapfotó hamis.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.