Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Anyád napja (2005)

Monster-in-Law
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
44
Képek
2
Videók

Galéria (44)

Videók (2)

 
Dorkateo   2022. 06. 21.

legújabb vélemény

2
Gagyiság hegyek

Jesszusom, kinek szánták ezt a filmet? Mert kb. alsó tagozatos szintű a történet és a gesztusok. Kár megnézni, hogy igazam van-e.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Kikapcsolódásnak tökéletes, vicces volt, a szereplőket jól összeválogatták, Jane Fonda feltűnésének pedig kifejezetten örültem. Néhányszori megtekintésre ajánlom.

 
Curacao86   2015. 05. 16.

0

"Legszívesebben kinyírnám azt a..." :) - Ízig vérig csajos vígjáték, ahol a mindenre elszánt anya és egyetlen, szeretett fiacskájának leendő felesége között bontakozó idillinek közel sem mondható viszonyt láthatjuk. Szinte csak egy hajszál választja ... több»

 
violet_hope11   2020. 08. 08.

0

Nem rossz film, egyszer meg lehet nézni. Az anyós karakterét szerintem még jobban is kidolgozhatták volna. Kicsit viccesebb történetre számítottam, egy-két poénnál ne nagyon számítsunk többre. A végén persze jön a várva várt „békülés” és a happy end.

 
Leoni   2016. 04. 30.

0

Szórakoztató vígjáték a meny-anyós viszonyról, Jane Fondát nem sok mindenben láttam, de ez jó ízelítő volt belőle, nagyon jókat nevettem rajta, és az asszisztensén, Rubyn. Jennifer Lopez is rendben volt, ahogy szokott, Michael Vartan pedig mindig is tetszett.

 
zsfarkas   2016. 02. 21.

0

Valóban csajos film, amolyan egyszer nézős tipikus vígjáték. Jennifer Lopez mint színész is megállta a helyét a filmben. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

A film összbevétele 154 749 918 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Ruffalonak felajánlották a férfi főszerepet, de nem vállalta el.

(rbernadett)
 

Jane Fonda első filmje, az 1990-es Stanley és Iris óta.

(rbernadett)
 

A fotók Viola Fields asztalán egytől egyig valódiak, amin Jane Fonda látható Oprah Winfrey, Ted Turner, Jon Voight és Gloria Steinem társaságában. Egyedül a Time magazinos címlapfotó hamis.

(rbernadett)
 

Jane Fonda elmondta, hogy karakterét volt férjére, Ted Turnerre alapozta.

(rbernadett)
 

Jennifer Lopez és Michael Vartan exei, Ben Affleck és Jennifer Garner összejöttek, majd össze is házasodtak miután szakítottak korábbi párjaikkal.

(rbernadett)